Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Karácsonyi ajándék ötletek erősödni vágyó férfiaknak

Protein Express: a megújult Protein Express tiszta tejsavó fehérje, ami nagyszerű aminosav ellátást biztosít az edzések után. A 24%-os szénhidrát tartalom kiválóan alkalmassá teszi a Protein Express-t arra, hogy ne csak edzés után, de egy-egy étkezés helyettesítését is megoldd vele, ha nincs lehetőséged szilárd étkezésre.

BCAA Zero: vadonat új ízesített, por állagú BCAA aminosav. Az izomépítés fontos feltételét képezik az aminosavak, amelyek közül talán a BCAA a legfontosabb. Ha van edzés utáni turmix, akkor edzés előtt/közben kiváló ízű ital.

Nitrox Therapy: tökéletes koncentráció, bedurranás és erőszint fokozás egy remek edzés előtti formulával

Daily Pack: vitaminok és ásványi anyagok nagy dózisban azok számára, akik komolyan gondolják az edzéseket, de kemény fizikai munkát végzők számára is ajánlott

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1709/o_fb_cover_dec_20141209103756.jpg

Go Protein bar: mindig jól jön egy kis édesség napközben, de a Go Protein Bar-ral nem a feleslegesen bevitt kalóriák számát gyarapítod, hanem hasznos tápanyaghoz juttatod a szervezetedet!

Testandrol: optimalizáld a tesztoszteron szintedet a maximális erőszint fokozás érdekében! Növényi kivonatok, cink és B-vitaminok, amelyek természetes módon járulnak hozzá az ideális tesztoszteron szint eléréséhez.

Edzőkesztyű: minden sportoló férfi számára kiváló ajándék egy jó minőségű, sokat bíró edzőkesztyű.

Bodybuilding öv: a kemény edzésekhez, guggolásokhoz, felhúzásokhoz vagy a plusz súllyal végzett húzódkodáshoz mindig jól jön egy strapabíró testépítő öv!

Shaker: Szinte minden sportoló használ shakert, hiszen megegyszerűsíti az edzés utáni turmix fogyasztását, de napközben is praktikus, hiszen a forró teát is beleöntheted, de vizet is tudsz belőle inni, és az edzés előtti formula elfogyasztásához is tökéletes.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1709/o_vasarlasiutalvany_fb_504x504_20141209103949.jpg