Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Kell egy kis izomtömeg? – Muscle Mass a megoldás

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1810/o_MuscleMass_1200x628_hun_20150921143323.jpg

A BioTechUSA legújabb tömegnövelője a legkomplexebb megoldást nyújtja mindazoknak, akik nehezen híznak, vagy tiszta izomtömeget szeretnének építeni. A Muscle Mass kreatin mentes, így azok számára is megoldást nyújt, akik egyszerűen csak hízni szeretnének, és azoknak is, akik keringési vagy más problémáik miatt kerülik a kreatint.

De mitől különleges a Muscle Mass?

1269A tömegnöveléshez tökéletes és ideális arányban tartalmaz szénhidrátot és fehérjét. Mindez azt jelenti, hogy egy adagjában, ami 70 g 4:1 arányban van szénhidrát és fehérje. Így edzés után tökéletesen feltöltődnek a szénhidrát raktárak és a fehérje beépülése is így a leghatékonyabb.

11 féle fehérje forrást tartalmaz, amelyben NEM találsz szóját! Ezek a fehérjeforrások a tejsavó izolátum, tejsavó hidrolizátum, tejsavó koncentrátum, tejsavó peptid, tejfehérje koncentrátum, tejfehérje izolátum, micelláris kazein, kalcium kazeinát, marhafehérje hidrolizátum, tojásfehérje, rizsfehérje. Nagyszerű kombináció a tökéletes felszívódás és hasznosulás érdekében! Gyors-, közepes-, és lassú felszívódású fehérjeforrásai folyamatos aminosav ellátást biztosítanak az edzés után több órán át.

5 féle szénhidrátot tartalmazó PentaCarb Matrix összetevője is biztosítja azt, hogy ne csak az azonnali szénhidrát szükségleted elégítsd ki vele, amely segíti az azonnali visszatöltést és a fehérje beépülést, de az elkövetkező órákra is biztosítja a szükséges energiát és vércukorszintet.

A Muscle Mass hasznos kalória tartalma ugyanakkor még nem ért véget, ugyanis az anyagcsere folyamatokhoz hasznos NEM HIDROGÉNEZETT forrásból származó MCT-t, vagyis közepes szénláncú triglicerideket is tartalmaz. Teljesítménynövelő hatása is közismert, ráadásul zsírraktárainkat nem gyarapítja, így hízást nem okoz!

Allergén és egyéb információk

A Muscle Mass gluténmentes készítmény, valamint nem tartalmaz aszpartámot sem!

Kiknek ajánljuk a Muscle Mass-t?

 • izomtömeg növelésre vágyóknak
 • nehezen hízó, szupergyors anyagcseréjű hölgyeknek és uraknak
 • tartósan nehéz fizikai munkát végzőknek
 • krónikus betegeknek drasztikus súlycsökkenés visszapótlására

1276A Muscle Mass tartalma

  1 adagban (70 g):

  • 48 g PentaCarb Matrix (5 féle szénhidrátból)
   • maltodextrin, dextróz, waxy maize, fruktóz, inulin
  • 12 g Protein Mega Matrix (11 féle fehérjéből)
   • tejsavó izolátum, tejsavó hidrolizátum, tejsavó koncentrátum, tejsavó peptide, tejfehérje koncentrátum, tejfehérje izolátum, micelláris kazein, calcium kazeinát, marhafehérje hidrolizátum, tojásfehérje, rizsfehérje
  • 1,9 g MCT (2 féle zsírból)
   • pálma- és kókuszolajból
  • 0,75 g rost
  • 257 kcal hasznos energia adagonként (vízzel keverve)

  Mikor érdemes a Muscle Mass-t fogyasztani?

  Ha nem tudsz odafigyelni arra, hogy a megfelelő kalóriamennyiséget elfogyaszd szilárd ételből, akkor akár 3 adagot is érdemes naponta bevinni belőle, így reggel, edzés után és akár este is. Ha egyébként odafigyelsz a kalóriamennyiségekre, a minőségi és megfelelő mennyiségű tápanyag bevitelre, akkor az étrendednek megfelelően ki tudod kalkulálni a fennmaradó szükséges mennyiséget. Alapvetően edzés után mindenképp javasolt a Muscle Mass fogyasztása!

  BioTechUSA