Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Kiss Virág jótékony nagykövetként csatlakozott felelősségvállalási programunkhoz 

2021 elején indult társadalmi felelősségvállalási programunk során a támogatottak igényeinek maximális figyelembevételével készpénzt, nélkülözhetetlen diagnosztikai és terápiás eszközöket és termékeket adományozunk nagy volumenben. A konkrét anyagi segítségen túl igyekszünk minél több alkalommal társadalmi párbeszédet is kezdeményezni, a fitnesz iparág első számú hazai szakértőjeként pedig fontos témáknak állni elsőként az élére. Az elmúlt két és fél év során több mint 300 millió forint összegben támogattunk egészségügyi dolgozókat, kórházakat, rászorulókat és nonprofit szervezeteket.

Tulajdonosaink, kollégáink és Charity-programunk jótékony nagykövetei mind egyetértenek abban, hogy a BioTechUSA mottója, a ‘The Feeling of Success‘ nemcsak egy szlogen, hanem komoly felelősséget is jelent. Hiszünk abban, hogy személyes eredményeinkből és gazdasági sikereinkből kötelességünk visszaadni a társadalomnak és minden tőlünk telhetőt megtenni annak érdekében, hogy hatással legyünk a környezetünkre. Ugyanez a hitvallása Kiss Virág fitnesz világbajnoknak is, aki az egyik legrégebbi és oszlopos tagja a Team BioTechUSA-nak, és akivel közösen büszkén jelentjük be, hogy együttműködésünk új szintre lépett.

“Anyaként elsődleges feladatomnak érzem, hogy megmutassam a kislányomnak és mindenki másnak is, hogy segíteni nemcsak egy lehetőség, hanem valahol kötelességünk is. Büszke vagyok rá, hogy több mint 10 éve képviselem a BioTechUSA csapatát és egy újabb mérföldkő a közös életünkben, hogy a továbbiakban a jótékony nagykövetek táborát erősíthetem és csatlakozhatok Kovács-Nyári Diána színésznőhöz és Kiss Jenő testépítő legendához. Egész évben azon fogunk dolgozni, hogy ott segítsünk, ahol tudunk!” – indokolja motivációját Virág.


“Cégcsoportunk Influencer Marketing Team-jei olyan sportolókkal, márkanagykövetekkel dolgoznak együtt, akik sportteljesítményükkel, életmódjukkal rengeteg embert inspirálnak. A Vállalati kommunikációs és CSR Osztályon pedig törekszünk rá, hogy ebben az exkluzív csapatban megtaláljuk azokat, akiknek nemcsak az eredményei kiválóak, de kellő szociális érzékenységgel, empátiával viseltetnek mások iránt és folyamatosan keresik az értékteremtési lehetőségeket. Virágot tavaly már bevontuk egy innovatív jótékony kezdeményezésünkbe, melynek során olyan elköteleződést tapasztaltunk részéről, hogy örömmel és büszkén kértük fel, hogy legyen társadalmi felelősségvállalási programunk állandó résztvevője!” – mondta Dr. Pintér Dániel Gergő, cégünk vállalati kommunikációs, PR és CSR vezetője.

Üdv a csapatban, Virág! Köszönjük, hogy számodra is fontos a jótékonykodás és velünk együtt segítesz felhívni a figyelmet fontos szociális problémákra!