Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Közösségi kenyérkenéssel és termékadománnyal a rászorulókért 

A Budapest Bike Maffia hosszú ideje elkötelezett egy olyan elfogadó társadalom előmozdítása mellett, amelynek szereplői fenntartható módon cselekszenek a rászorulók méltó életkörülményeiért. Ezzel összhangban a szervezet egyik legfontosabb küldetése, hogy segítse a civileket egyéni és szervezeti szinten egyaránt, amely érték felelősségvállalási programunknak is kiemelt eleme. 

Nagy örömmel számolunk be róla, hogy cégcsoportunk immáron negyedik alkalommal kötött együttműködési megállapodást a szervezettel, melynek keretében ezúttal 200-200 ezer darab C- és D-vitamint szállított ki a Budapest Bike Maffiának csaknem tizenöt millió forint értékben. A szervezet a kapott étrendkiegészítőket az utcán és a szociális intézményekben élő hajléktalan emberek, valamint az idősgondozásban élő idősek számára juttatja el a decemberi-januári időszakban. 

A terméktámogatáson túl idén központi irodai dolgozóink és családtagjaik, kicsik és nagyok egyaránt jó hangulatú közösségi kenyérkenésen vettek részt december 17-én délelőtt a Másik Szoba – Bike Maffia kávézó & bárban megrendezett „Nagy Szendó Nap”-on. A BioTechUSA-cégcsoport 30 fős csapata által elkészített mintegy 400 csomagot a BBM önkéntesei azonnal elszállították azokba a szociális intézményekbe, ahol enélkül bajos lett volna a vacsora vagy a reggeli. Bár a jótékony munkáé volt a főszerep, az akció meghatározó csapatépítő élményt is jelentett, hiszen a szervezők kvízjátékkal, forralt borral, kávéval és forró csokival várták az önkénteseket, a kenyérkenéshez pedig neves előadók és dj-k szolgáltatták a háttérzenét. 

Büszkék vagyunk rá, hogy a Budapest Bike Maffiával való több éves együttműködésünket újabb szintre emelhettük, egyúttal köszönjük a szervezőknek a lehetőséget, kollégáinknak és családtagjaiknak pedig önzetlenségüket és azt, hogy egy napra ők is „beugrós maffiatagok” lettek!

Az eseményről készült további képeinkért kattints galériánkra: 400 000 darab vitamint ajánlottunk fel a Budapest Bike Maffia karácsonyi aktivitásaihoz és közösségi kenyérkenéssel segítettünk a rászorulókon – BioTechUSA