Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Megnyílt a 120. Nemzetközi BioTechUSA üzlet

Nemzetközi bolthálózatunk újabb üzlettel bővült, de nem is akármilyennel: április elején megnyitotta kapuit a 30. BioTechUSA bolt Németországban, Kölnben. Ez a kerek szám önmagában is méltó lenne, hogy beszámoljunk róla, ám a kölni egységünk egyben a 120. nemzetközi nyitást is jelenti!  

52 m2-es vadonatúj egységünk a Rhein-Center Kölnben található, ami a német város egyik legnépszerűbb bevásárlóközpontja. A nyitás napján akciókkal és ajándékcsomagokkal vártuk a hozzánk betérőket. 

A kölni üzlet egy új német régióba való belépést jelenti számunkra. Nagyon bizakodóak vagyunk, hogy ezen a területen is szeretni fogják a termékeinket, és szakértelmünkkel elérjük mindazokat, akik szeretnék magukból kihozni a maximumot. Nincs megállás, terjeszkedésünk azonban itt nem ér véget, ugyanis a Ruhr-vidéken további 3 bolt nyitása szerepel terveink között.  

A 2024-es év hozzávetőleg több mint 50 BioTechUSA boltnyitást hozhat Európában: többek között Franciaországban, Németországban, Spanyolországban, Lengyelországban, Ausztriában, Szlovákiában, és hamarosan felkerülhet a térképünkre Olaszország és Románia is.