Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Megújult a Protein Express

1177GYORS FELSZÍVÓDÁSÚ FEHÉRJE

Az új Protein Express kizárólag tejsavó fehérjét tartalmaz, így garantált, hogy edzés után a szervezet rendkívül gyorsan hozzájut az izomépítéshez és regenerációhoz szükséges aminosav mennyiséghez. Egy adagban csaknem 20 g fehérje található.

LASSÚ FELSZÍVÓDÁSÚ SZÉNHIDRÁT

  A lassú felszívódású szénhidrát hosszan energizál és nagyszerűen visszatölti a kiürült glikogén raktárakat. A 24%-os szénhidrát tartalom kiválóan alkalmassá teszi a Protein Express-t arra, hogy ne csak edzés után, de egy-egy étkezés helyettesítését is megoldd vele, ha nincs lehetőséged szilárd étkezésre.

  HOZZÁADOTT AMINOSAVAK

   Adagonként 4,2 g BCAA és 3,2 g glutamint adtunk hozzá, hogy ezzel is növeljük az értékes aminosav tartalmat!

   AMIÉRT MÉG SZERETNI FOGOD

   /sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1699/o_fb_cover_nov_2_20141105122404.png

    A megújult Protein Express rendkívül jól oldódik és az ízeken is némileg módosítottunk. A többféle kiszerelésnek köszönhetően biztosan megtalálod a számodra ideális változatot. Csokoládé, vanília és eper ízekben elérhető, hamarosan pedig 1 adagos, és 2270 g-os dobozos formában is megvásárolhatod az elsőként megjelent 2000 g-os zsákos kiszerelésen kívül!

    MAGOSI ZSOMBOR, MEN’S PHYSIQUE VERSENYZŐ

    ‘A civil munkám mellet kifejezetten figyelnem kell arra, hogy megfelelő mennyiségű fehérjét és szénhidrátot fogyasszak, hiszen fizikailag nagyon aktívak a hétköznapjaim is. Ezzel az új formulával segítem a regenerálódásomat, napról-napra képes vagyok ugyanolyan intenzitással edzeni és dolgozni is, köszönhetően a speciális aminosav összetételének, ami mellett még egy egyedi szénhidrát kombinációt is tartalmaz!’

    BioTechUSA