Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Mire van szükség edzés után? – After

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1813/o_After_1200x628_20_HUN_20151006120020.jpg

Ha keresel végre egy komplex terméket, amiben minden benne van, amire edzés után szükséged lehet és nem akarsz mindenre külön dobozokat, vásárolni és magaddal cipelni, esetleg otthon a keveréssel bíbelődni, akkor nézz ide, van egy új termék, amit a figyelmedbe ajánlok, ez pedig az After.

Összesen 22 aktív hatóanyag egyetlen termékben, ami normalizálja az anyagcserét, segíti az izomépülést. Mit is tartalmaz még az After az aminosavakon, vitaminokon kívül?

C-vitamin edzés után?

Tudtad például, hogy az edzés után elfogyasztott C-vitamin csökkenti az izomlázat és segíti a regenerációt? Tettünk az Afterbe C-vitamint is és más vitaminokat, amelyek segítik a fehérje- és szénhidrát anyagcserét, csökkentik a fáradtságot, kimerültséget és támogatják az idegrendszer normál működését.

BCAA és glutamin

Persze az aminosavak sem maradhatnak el. Izomépítés szempontjából a BCAA és a glutamin legfontosabbak közé tartoznak, így ezekből is tettünk az Afterbe.

Szénhidrátok

Tartalmaz szénhidrátot is, amelyek segítik a kiürült szénhidrát raktárak visszatöltését és így a regenerációt. Ugyanakkor a vércukorszint szabályozása fontos a fehérje beépítéshez, ennek érdekében krómot is tettünk a hatóanyagok közé.

Alfa Liponsav?

Azt miért is? Mert segíti az izomzat kreatin felvevő képességét, a kreatin pedig az energizáltsághoz szükséges!

A HMB-ről hallottál már?

Ideje lesz megismerned. A HMB támogatja az antikatabolikus folyamatokat, így segíti az izommegtartás, ami az edzések után rendkívül kritikus!

Próbáld ki az Aftert, hogy valóban minden fontos tápanyagot megadj a szervezetednek edzés után az izomépülés érdekében!

1 adagban (21 g):

  • 9,9 g tiszta aminosav tartlom, ebből 4 g BCAA (2:1:1) és 5 g glutamin
  • B6 vitamin
  • 3 g mikronizált kreatin
  • 4 g szénhidrát
  • 200 mg Ca-HMB
  • 50 mg Alfa liponsav
  • 4 féle vitamin és 4 féle ásványi anyag

Ajánlott termékkombináció:

1. Testépítés

2. Küzdősport:


BioTechUSA