Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Nagy sikerrel zárult a Bethesda Gyermekkórház Egészségkihívás Programja a BioTechUSA támogatásával

274 kórházi dolgozó. Ennyien vettek részt a Bethesda Gyermekkórház elmúlt hat hónapban zajlott egészségkihívás programjában, ahol a résztvevők egy mindenre kiterjedő szűrést követően ötféle kihívás közül választhattak, amellyel testi és mentális egészségükért tehetnek. A programot cégcsoportunk több mint 10 millió forint értékben támogatta, melynek keretében Inbody testelemző mérleget vásároltunk, valamint termékcsomagokkal járultunk hozzá az ott dolgozók sikeres életmódváltásához.

A 6 hónapig tartó program során 128-an a táplálkozást, 59-en a mozgást, 52-en a vízfogyasztást, 29-en az alvást és 6-an a dohányzásról történő leszokást választották. 5 fős csapatokban, heti váltásokkal, a mozgás-táplálkozás és környezetvédelem-lelki egészség területein csapatkihívásokat is teljesítettek a dolgozók. A Bethesda Gyermekkórház minden jelentkezőt személyre szabottan motivált az általuk kitűzött célok és heti kihívások elérésében ötletekkel, közösségi programokkal, könnyen elkészíthető, egészséges receptekkel, napi 15 perces online sportvideókkal, relaxációs és stresszkezelő tréningekkel, dietétikai és gyógytornász tanácsadással, szükség esetén belgyógyász orvosi konzultációkkal, valamint tankonyhával. Emellett heti órarendben voltak elérhetőek relaxációs és légzéskontroll technikai órák, jóga, gerinctorna, aerobic és mobilizáló-nyújtó alkalmak.

Az eredmények lenyűgözőek, a sok leadott kiló mellett számtalan ápoló és orvos tudott változtatni életmódján, mentális és fizikai állóképességén. Azok pedig, akik a legtöbb zsírt veszítették vagy a legnagyobb vázizmot növelték, díjazásra kerültek az Egészségkihívás Program záróeseményén.

Végezetül megosztunk veletek néhány anonim visszajelzést az intézmény munkatársaitól, amire igazán büszkék lehetünk:  

🔹„Az életmódváltó program kapcsán kiderült, hogy 2-es típusú cukorbeteg vagyok. Megváltoztattam az étrendemet, többet mozgok, így 2 hónap alatt sikerült 5 kg-ot leadnom.”  

🔹„Jelentős fizikális és mentális változás is történt bennem, melynek eredményeképpen rendszeressé vált a heti hat nap mozgás. Jobb lett a közérzetem és az egészségem. Tudatosan kezdtem élni a mindennapokat, sokkal jobban figyelek másokra.” 

🔹„Inzulinrezisztenciával kezdtem a programot. Teljesen lecseréltem a fehér lisztet, cukrot, stb. Jelenleg -7 kg fogyásnál tartok. Hála a diétának és a BioTechUSA által felajánlott vitaminoknak, gyermekáldásnak örülhetünk.” 

Őszintén hisszük, hogy a gyerekeknek egészséges egészségügyi dolgozókra van szükségük és nagyon örülünk, hogy ehhez mi is hozzájárulhatunk! 💙

A program során készült képeinkért kattints galériánkra: Nagy sikerrel zárult a Bethesda Gyermekkórház Egészségkihívás Programja a BioTechUSA támogatásával – BioTechUSA