Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Ne várd a csodát! Valósítsd meg!

Sokaknak segítek nap, mint nap edzésben és táplálkozásban. Van, akiknek közvetlenül is és van, akiknek csak itt a Szakértő válaszol rovatban. Vannak, akiknek az egész útját végigkísérem a diéta során, így követhetem, milyen fejlődésen mennek keresztül. Két nagyon elszánt ismerősömet szeretném Nektek bemutatni. Nem csak azért, mert elképesztően átalakultak, hanem azért, hogy megmutassam: Te is meg tudod csinálni!

Miért is jó, ha leadsz a feleslegedből?

A diéta nem csak azért jó, mert a tested átalakul, egészséges leszel és javul az életminőséged, de pszichésen is fejlődsz, rengeteget tanulsz magadról, a reakcióidról, a kitartásodról, és ezt mind-mind tudod az életed más területén is kamatoztatni. Szívóssá válhatsz, mert rájössz, hogy képes vagy olyan dolgokra, amikre azelőtt gondolni sem mertél. Nő az önbizalmad, és a körülötted lévők is másképp fognak nézni Rád. Tisztelnek, mert megcsináltad, elismerik a munkádat, az önbizalomtól, ami a visszajelzésektől is fejlődik, ragyogni fogsz. Ez hat a környezetedre, a környezeted pedig visszahat rád. Körforgás. Beindul. Mindig beindul. Nincs olyan, hogy nem és ezt Neked is el kell hinned.

Hogyan kezdj neki az életmódváltásnak?

Mindez akkor működik, ha kitartasz!

Adj magadnak két hónapot, hogy a változás látható legyen. Adj magadnak bizalmat, hitet! Higgy magadban! Becsüld magad ennyire! Mert meg tudod csinálni!

Nem hétfőn. Nem a jövő hónaptól… Hanem legkésőbb holnap!

Beszéljenek a képek! Erika és Pocak, alias Gyuri 🙂 Mindketten kőkemény diétás étrendet követnek, és naponta edzenek! Természetesen az eredményük nem csak az én munkám gyümölcse. Legfőképp az övéké, de mellettük álltak a család, barátok, edzők is, akik szintén segítették az előrehaladást!

Előtte-utána fotók, átalakulás - diéta, fogyókúra

-40kg fogyás, előtte-utána

Gratulálok Mindkettőtöknek, mérhetetlenül büszke vagyok Rátok! Köszönöm a bizalmat és a kitartásotokat. Motiváltok rengeteg olvasót, engem és remélem magatokat is 😉

Dóri