Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Protein Chips-ekkel támogattuk a Magyar Élelmiszerbank Egyesületet 

Örömmel jelentjük be, hogy a BioTechUSA-cégcsoport és a Magyar Élelmiszerbank Egyesület ismét összefogott, hogy együttes erővel mérsékelje az élelmiszerpazarlást és eljuttassa a megmenthető termékeket mindazokhoz, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. Ennek jegyében idén júniusban összesen 2000 darab, tökéletes állapotban lévő, közeli lejáratú Protein Chips-et adományoztunk az Egyesületnek.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Magyar Élelmiszerbankkal való, immáron harmadik éve tartó folyamatos együttműködés lehetővé teszi, hogy csökkentsük az élelmiszerpazarlást és a nélkülözést, hozzájárulva ezzel az élelmiszerellátás hatékonyabbá tételéhez és a környezetterhelés csökkentéséhez is.

Korábbi közös aktivitásaink során 2020 decemberében és 2023 januárjában összesen 17000 darab, kifogástalan állapotban lévő, közeli lejáratú fehérjeszeleteket adományoztunk a jótékonysági szervezetnek, aki mindkét alkalommal rögvest és önzetlenül segített az élelmiszerfeleslegek összegyűjtésében és elosztásában.

A Protein Chips különlegessége, hogy éppoly fűszeresen sós, légiesen könnyű és ropogós, amilyennek a chipseket mindig is szeretted. Ám a maximális élvezet üres kalóriák helyett hasznos tápanyagokkal párosul benne. Alapját burgonya helyett a reformétrendekben rendkívül népszerű rizsliszt adja. Emellett fehérjében igen gazdag: a benne lévő, gyorsan felszívódó tejsavófehérje-izolátum révén napi fehérjebeviteled szuper kiegészítője lehet.   

Ez a partnerség egy újabb példa arra, hogy az összefogás és a közös erőfeszítés valós eredményeket hozhat a társadalom számára, és reményeink szerint további hasonló kezdeményezésekkel bővül majd a jövőben.