Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Reds – A természet erejével

A Reds gyümölcsök esszenciáját tartalmazó italpor, amelyet a nap bármely szakában fogyaszthatsz! Frissítő gyümölcsös ízű, komplex multivitamin és ásványi anyag tartalmú ital, amely tartósítószer mentes, aszpartám mentes és természetes vitaminforrásokat is tartalmaz.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1828/o_reds_1100x493_HUN_20151028131613.jpg

A gyümölcsök vitamin és ásványi anyag tartalmát kipótoltuk plussz hozzáadott vitaminokkal és teakivonatokkal, valamint ásványi anyagokkal, hogy maximális immunvédelmet biztosítson az év minden napján!

Kiknek ajánlott?

Akár gyermekek és idősek is fogyaszthatják, de sportos életmódot élőknek is remek vitamin és ásványi anyag pótlást jelent.

Folyékony formájának köszönhetően kiválóan hasznosul.

Összetétele:

1 adag (5 g):

  • 16 féle gyümölcsöt tartalmazó Red Mix
  • Zöld, fehér és fekete tea kivonatot tartalmazó Tea Mix
  • 12 féle vitamint tartalmazó Vitamin Mix
  • 7 féle mikroelemet magába foglaló Mineral Mix

A termékben található C-vitamin, vas és szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Készítmény jód, vas, mangán, biotin, B1, B2, B6 és B12-vitamin tartalma részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A Reds króm hatóanyaga hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A termék hatóanyagai közül a riboflavin és a vas hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez is.

A Reds az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Keverj el 1 adag (1 adagoló kanál) Reds port 100 ml vízben, használj shékert az összekeveréshez.

Kiszerelés: 150 g (30 adag)