Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Schönekker László – Bemutatkozás

Schönekker László edzés közben Sziasztok!

Schönekker László vagyok. A bemutatkozó cikkemmel már talán találkoztatok itt.

Mostantól én veszem át a férfi testkultúra szakértői tevékenységet, így ezentúl hozzám tudjátok intézni a kérdéseiteket.

Talán tudjátok, a tervek szerint a tavaszi verseny szezonra is készültem volna, de úgy néz ki, hogy több sportrendezvényen is érdemleges szerepem lesz a rendezők között, és egyéb tennivalóim rengetegében fogok elveszni, szóval a versenyidényem csúszik őszre. Ettől függetlenül semmiféle változás nem lesz az életmódomban, csupán az a különbség, hogy a most indított blogomat nem egy versenyfelkészülésre kiélezve írom, hanem egy átlag fitness szemléletű életmódba láthattok bele, leshettek el trükköket, próbálhattok majd ki ti is recepteket, vagyis összefoglalva részesei lehettek a hétköznapjaim zömének és kaphattok róla egy sarkosított képet.

Örülök a változásoknak és annak, hogy így alakult a tavasz, hiszen ez egy új megközelítés és remélem sokatok számára sokkal használhatóbb is lesz, mint egy kiélezett versenydiéta és felkészülés leírása.

Kívánok mindenkinek sok sikert és bármilyen kérdésetek van, nyugodtan forduljatok hozzám vagy itt, a szakértő válaszol-ban, vagy pedig a hivatalos facebook-oldalamon.

Schönekker Laci