Végre kisütött a nap...

2014-03-11 13:25:00

/sites/testbiotechusashop/documents/blog/_extra/47/o_46749_711325418917574_756189163_n_20140311132721.jpgSziasztok!

Egy kisebb elnézéskéréssel nyitnám a mai blogomat, ugyanis eltűnésem okán lassan már rendőri kőrözést akasztottatok néhányan a nyakamba. :) (Ezt alá tudom támasztani - Dóri, a szerk;-) )

A mentségem annyi, hogy nincs mentségem. Vagyis azért mégis akad egy, el voltam havazva munka fronton. Olyannyira, hogy a saját edzéstervem, étrendem és a táplálékkiegészítő összeállításom már egy hete készül. Nem ennyire alapos lesz, hanem szerencsére ennyien bíztok bennem és kerestek fel különböző kérésekkel, kérdésekkel. Ezt viszont nagyon köszönöm!

Tudjátok, említettem, hogy nem készülök versenyre tavasszal, nos ez félig igaz is, de ha másik oldalról közelítem meg a dolgot, akkor mégsem teljesen valós. Most kezdődik a tavaszi szezon, ami annyit jelent, hogy indulnak a kiállítások, expók. Ezeken, mint szponzorált BioTech USA versenyző ott a helyem, vagyis tulajdonképpen verseny formában fogok megjelenni a standokon, ez pedig jelenti a diéta kezdését és a plusz kardió edzéseket a hétköznapjaim színezésére.

Apropó színezés…

Végre kisütött a nap is, érezni a tavaszt és ez a környezetem hangulatát is pozitívan befolyásolja... Alig várom, hogy stabilizálódjon ez a jó idő, és rendszeresen csodálhassam a lelkesedéseteket és kitartásotokat a küzdelem mellett a margitszigeti futópályán. Hamarosan csatlakozom hozzátok, de egyenlőre még nem mozdulok ki a teremből, most is épp egy megfázással harcolok - bár nem vagyok egyedül, mert az MSM+Vitamin C párosítva a B-complex-szel csodákra képes. Így egy kis nátha nem szegi kedvem és jelenleg is heti öt darab súlyzós edzésem van és mellé a kardiók számát is ötre emeltem,  reggel-este bontásban.

Még egy történés volt, ami érintette az elmúlt heteimet…

Edzőtermet váltottam. Egy korszak lezárult az előző termemmel, vagyis a héten már egy új teremben osztogatom a tanácsokat és egyengetem az útjaitokat. Szóval az új ’otthonom’ a Chili Fitness 2-lett, amit a 11. kerületben, az Etele úton találtok meg. Várlak titeket szeretettel :)

Ígérem nektek, mostantól hogy rendeződtek a soraim, már nem lesztek információk híján, beszámolok a történésekről és változásokról, edzésekről és minden olyan dologról, ami hasznotokra lehet valamilyen formában!

Köszönöm, hogy követtek, köszönöm a nagy számú levelet a hivatalos facebook oldalamra és köszönöm hogy megtiszteltek a kérdéseitekkel!

Üdv nektek és szép napot!

KÉRDEZD LÁSZLÓT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

FACEBOOK