Miért jó a kreatin?

2017-01-09 10:48:00

Ha a táplálék-kiegészítők közül meg kellene nevezni a legnépszerűbbet, eséllyel a kreatin lenne a győztes. De minek is köszönhető ez a népszerűség?


Miért is ilyen népszerű a kreatin?

 

  1. A kreatin nagyszerűen megnöveli az edzésintenzitást, ami segíti az izomnövekedést, hiszen nagyobb terhelésre növekedéssel reagál az izomzat.

  2. Nemcsak súlyzós, de állóképességi sportágakban is rendkívül hasznos táplálékkiegészítő, hiszen a kreatin segítségével a közvetlen energiát adó ATP is gyorsabban termelődik, így kitartóbb leszel és lassabban fáradsz ki!
    CreaTor - 120 kapszula
  3. Keményebben tudsz edzeni vele, így akkor is maximális intenzitást tudsz kihozni magadból, ha egyébként épp nem vagy a toppon.

  4. Az izompumpáltság és izomnövekedés nagyszerű motivációt biztosít. Megfelelő táplálkozás és edzés mellett a kreatinos táplálékkiegészítés hatására látványos lesz a változás!

  5. Diétában is kifejezetten hatékony segítség, ugyanis az alacsony szénhidrát bevitel enerválttá tesz, a kreatin viszont energiával lát el és felpörget edzésre. Így hatékonyabban tudsz edzeni és jobban tudsz koncentrálni!

MIT KELL TUDNI A KREATINRÓL?

Olvasd el cikkünket a kreatinról, melyben nem csak jótákony hatásait ismertetjük részletesen, de megismerheted a BioTechUSA kreatin termék protfolióját is és eláruljon mikor van szkség kreatin utánpótlásra a szervezetnek.

 

KÉRDEZD SÁNDORT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

Németh Sándor TERMÉK TIPPJEI

FACEBOOK