Nem akarsz lemaradni cikkeinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre
FELIRATKOZOM
A feliratkozom gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Csirkés töltött paprika

2016-05-18 10:47:00

Ha szereted a magyaros ízeket, akkor egy újabb egészséges receptet javaslok.

Hozzávalók:

•          8 db paprika (piros, sárga, zöld is lehet)

•          30 dkg gomba (elhagyható)

•          1 ek. kókuszolaj

•          80g basmati rizs vagy hajdina

•          40 dkg csirkemell

•          5 közepes újhagyma

•          6 bazsalikom levél

•          1 ek. dijoni mustár

•          1 ek. petrezselyem zöld

•          1 csipet frissen őrölt bors

/sites/testbiotechusashop/documents/blog/_extra/250/o_csirkes_toltott_20160518105238.jpg

Elkészítés:

  1. A rizst / hajdinát kb. kétszeres mennyiségű enyhén sós vízben megfőzzük.
  2. A paprikákat hegyes késsel kicsumázzuk, a gombákat tönkjükkel együtt felaprítjuk. A gombákat és a csirkemellet felforrósított kókuszolajon megpároljuk, majd kivesszük. (A hús csíkokban és darálva is lehet, ahogyan szeretnénk.)
  3. Az újhagymát és a bazsalikomot finomra felaprítjuk. A hozzávalókat a rizshez keverjük, fűszerezzük és a paprikákba töltjük.
  4. A paprikákat tűzálló edénybe helyezzük és sütőben kb. 180 fokon készre sütjük.

 

Silye Gabriella

KÉRDEZD GABRIELLÁT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

Silye Gabriella TERMÉK TIPPJEI

FACEBOOK