Heti edzéstervem

2014-06-06 09:02:00

/sites/testbiotechusashop/documents/blog/_extra/86/o_10443649_756922107691238_3626195169261446772_n_20140606092914.jpgSziasztok!

Éppen pihenőmet töltöm, jelenleg nem készülök semmire, az expos időszak véget ért, úgyhogy egy picit az étrendemen is lazítottam.

Nem számolgatom jelenleg a kalóriàkat, megeszem amit megkívánok és jól esik, természetesen minden csak olyan, amit a természet ad és nem gyàrból kerül ki hozzánk.

Még nem döntöttem el, hogy nyáron indulok-e valamelyik versenyen, ezért, hogy az étrendemet kompenzáljam, az edzéstervemet versenyfelkészülésre állítottam. Ez annyit tesz, hogy ugyan az étrendem laza, ám az edzéseimmel a formámat végig élesen tudom tartani, közel olyan formában, hogy egy-két hét alatt színpadképes legyen.

Jelenlegi edzéstervem így fest:

 

  • Hétfőn reggel és este is edzem.
  • Kedden csak délután.
  • Szerda reggel és este is.
  • Csütörtökön csak délután.
  • Pénteken reggel és este is.
  • Szombaton pedig csak cardiozom.

 

A hétfői nap így fest: az egyik edzésen mellet, a másikon bicepszet és lemaradt testrészeket edzem.

Kedden a lábhajlítók jönnek.

Szerdàn hátazom, majd tricepszezem és szintén lemaradt testrészeket edzem.

Csütörtökön a láb feszítő izmai következnek.

Pénteken pedig válledzésem van és délután kar.

A szombati cardio után vasárnap már csak kötelező pihenés van, aminek segítségével mind fizikailag, mind mentálisan rá tudok készülni a következő hétre.

Ha felvetődött bennetek valamilyen kérdés, ne tartsátok magatokban, a szakèrtői blogomban szívesen részletezem. Ha pedig gyakorlatokat és részleteket akartok látni az edzéseimből, akkor látogassátok meg a hivatalos oldalamat Facebookon, ahol a hétköznapjaimba nyerhettek bepillantást, mindenhol szívesen látlak titeket.

Legyen szép napotok, Söni

KÉRDEZD LÁSZLÓT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

Schönekker László TERMÉK TIPPJEI

FACEBOOK