Következő cél a Superbody

2014-10-03 10:50:00

/sites/testbiotechusashop/documents/blog/_extra/122/o_SZZ_4032_20141003105628.jpgSziasztok!

Először is, elnézéseteket kérem, hogy már egy hete csúsztam a cikkemmel-bloggommal-irományommal, de elkezdődtek az expos napok. Utoljára Madridban, az Arnold Classicon dolgozhattam együtt a BioTechUSA remek szponzorált versenyzői csapatával - páran közületek biztosan láttatok képeket is a hivatalos oldalamon. Onnan hétfő hajnalban értem haza, és első dolgaim között szerepelt az általatok feltett kérdések megválaszolása. Mára eljutottam addig a pontig, hogy ezzel a feladattal végeztem.

Most jöhetnek a hírek, mert ugye azok is akadnak…

Nos, hol is kezdjem?!
Szerencsére remek kezekbe került a felkészülésem, egy számomra nagyon fontos ember áll majd végig mellettem, és kontrollálja a terveimet, amíg a jövő nyári fő versenyekig elérek. Eredetileg az volt a terv, hogy ha Madridból visszatérek, nekifogunk a tömegnövelésemnek, kijavítjuk amit még kell, majd gőzerővel, koncentrálva nekiveselkedünk a közel egy éves felkészülésnek. Ebben nincs is nagy változás, a szakmai hátterem adott, egy kiváló táplálékkiegészítő céget képviselhetek a magyar piacon és nemzetközi színekben is, tökéletesen elégedett vagyok a teremmel, ahol dolgozom és a napi edzéseimet végzem, valamint továbbra is rengeteg erőt és lelkesítő levelet kapok tőletek, akik olvastok és követtek az oldalamon.

Talán a mediterrán éghajlat tette, vagy a sok impulzus, de Madridban a társaimmal úgy döntöttünk, hogy Söni visszatér a magyarországi színpadra is. Nem várunk tovább, két éve nem voltam versenyre készülő állapotban, épp ideje megsanyargatni magamat is egy kicsit…

Hogy mik a tervek?!

Egyelőre az október 25-26.-án megrendezésre kerülő Superbody a cél. Itt biztosan sortban fogok rohangálni a színpad körül, maszatosan és barnán. Remélem lesz lehetőségem közületek minél több szurkolómat összekenni! : )

Ezt a versenyt most miattatok csinálom, ugyanis ellentétes a követelmény azzal, ahol jövőre szeretnék már indulni. Ellenben olyan sokan kérdeztétek tőlem, hogy mikor és hol indulok, hogy arra gondoltam, nem esik le a gyűrű az én ujjamról sem, ha ezt most megcsinálom a ti bíztatásotokra!

Cserébe azért én is kérnék ám valamit tőletek.

Szurkoljatok nekem minél többen, és ami nagyon fontos, egy icipicit legyetek megértőbbek is, hiszen éhes férfi néha morcos férfivé válik. : )

Örömmel fogok bele a készülésbe, tele vagyok energiával és lelkesedéssel is. Ezt pedig jórészt nektek köszönhetem, szóval KÖSZÖNÖM!
Söni

/sites/testbiotechusashop/documents/blog/_extra/122/o_fb_cover_okt_20141003105707.jpg

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KÉRDEZD LÁSZLÓT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

FACEBOOK