Meal Replacement – Étkezés helyettesítő italpor

2017-06-09 11:37:00

Meal Replacement - 750 gAz amatőrtől az élversenyzőig, de a hétköznapi ember számára is egy rendkívül jó alternatíva lehet ez az új étkezés helyettesítő italporformula. Nézzük meg közelebbről, hogy miért!

Teljesértékű étrend céljaidra szabva: kontrolláld, amit tudsz!

Ha nem tudod, mit eszel, nem tudod, hogy a fehérjék, Szénhidrátok és zsírok milyen arányban oszlanak meg az általad elfogyasztott táplálékban, „mennyi az üres kalória”, akkor nehéz lesz bármilyen világbajnoki étrendet eredményesen követned. Legyen a célod fogyás, edzés utáni komplex visszapótlás vagy minőségi táplálék-kiegészítő fogyasztása az egészséged érdekében, a Meal Replacement étkezés helyettesítő egy kézenfekvő megoldás.

 

 

Meal Replacement étkezés helyettesítő - az első benyomások

 • Az állaga kicsit sűrűbb, teltebb, még akkor is ha 600ml-nél több vízzel öntöd fel, de ez így van rendjén, hiszen komplex fehérjéket, szénhidrátokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó teljes értékű étkezés helyettesítő termékről van szó.
 • Praktikus, gyorsan elkészíthető, jól oldódik, nem kell bajlódnod vele.
 • A csokis ízű Meal Replacement rendkívül hasonlít az Iso Whey Zero hasonló ízesítésű fehérjeporára. Tehát annak, akinek az bejött, ebben sem fog csalódni. Úgy érzem, a vanillán kívül is van élet ezen a bolygón.

 

Hosszú távú tapasztalatok.

 • Az elmúlt 1 hónap során szerzett tapasztalatim nagyon pozitívak. A legkülönbözőbb időben és helyzetekben próbáltam ki azért, hogy minél átfogóbb képet kapjak a szervezetem válaszreakcióiból.
 • Elfogyasztása után legyen az hidegen vagy meleg, 1,5-2 órán át el vagy látva „minden földi jóval”, nem kell a dugi csokiért nyúlni az íróasztalhoz.
 • Ez egy valóban egy úgy összeállított termék, ami akár az állóképességi versenyzőknek is megfelel. Nem kell félni, hogy „mackósra duzzadna” bárki is.

 

Kinek ajánlom az étkezés helyettesítés ezen formáját?

 • A reggeli úszóedzés vagy az esti futóedzés után, ha elkortyoltad a kulacsodból az iso-italod, akkor záros határidőn belül valami „tartalmasabb” táplálék után kell nézned, hogy bírd a napi rohanást, stresszt. Aki többet szeretne adni magának edzések után, mint egy büfés pizza szelet vagy a túrós batyu, annak kézenfekvő megoldás a Meal Replacement fogyasztása…
 • Azoknak, akik versenyek előtti izgulós napokban túleszik magukat, vagy szinte semmit sem tudnak letolni a torkukon.
 • Az érzékeny gyomrúaknak, vagy azoknak, akik az otthonuktól távol étkeznének és versenyeznek, de a jól bevált ételek fogyasztására nem mindig van lehetőségük.
 • A többnapos versenyen, ultratávokon indulóknak, ahol a szervezet regenerációja óriási energiát igényel és a gyomorérzékenység is megnő.
 • Akik mindig rohannak, de legalább az egyik étkezésükkel szeretnék kipipálni a minőségi, komplex tápanyagbevitelüket.

 

Hogyan fogyassz étkezés helyettesítő italport?

 • Hideg napokon melegen, akár a reggeli kávédat is beleöntve. Mesés!
 • Válaszd ki a legfontosabb edzésed és azután fogyaszd 1x naponta.
 • Melegben pedig bátran hűtsd be és a fogyasztása után eltűnhetnek az ilyenkor szokásos panaszok, mint szájszárasság, puffadás és az, hogy 30 fokban, étkezés után állandóan vizet kívánsz.

 

BioTechUSA Meal Replacement - étkezés helyettesítő

Tipp!

Ha most próbálod ki először (a táplálék-kiegészítőket) és ha még kis étkű is vagy, akkor azt javaslom, hogy az első pár napban/alkalomkor inkább fél adaggal (1 adagolókanál) készíts magadnak turmixot belőle 3dl vízben. Egyrészt azért mert talán az eddigi étkezési szokásaidhoz képest a folyékony állagnak és a speciális összetevőknek köszönhetően, nem biztos, hogy az emésztőrendszered elsőre könnyen megbirkózik majd vele. Másrészt a boltban, a hétköznapi bevásárlás során vásárolt alapanyagokhoz szokott emésztőrendszernek, ez egy minőségi ugrás lehet, ami szintén új a gyomornak, immunrendszernek. Ne kockáztass, ne pazarolj... A másik fél adagot meg akár 1órával később is elfogyaszthatod, így csökkentve a gyomorirritáció valószínűségét és megint gazdagabb leszel egy ízletes étkezéssel és jó élménnyel.

 

Helyettesíts étkezést! Okosan….

Janota Zoltán

BioTechUSA - állóképességi szakértő

triatlonedző

14x Ironman


KÉRDEZD ZOLTÁNT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

Janota Zoltán TERMÉK TIPPJEI

FACEBOOK