Mi kell a zsírégetéshez?

2014-04-23 13:05:00

Thermo Drine - 60 kapszulaKészen állsz arra, hogy mindent beladj és megtegyél a fogyás érdekében? Összefoglalom, hogy mi szükséges ahhoz, hogy a legjobb eredményt el tudd érni!


1. Megfelelő táplálkozás

Kezdjük a táplálkozásnál, bár ez nem lesz hosszú, mert erről írtam már egy cikket száz éve és mindig ezt linkelem az érdeklődőknek: katt ide. Mintaétrendeket találsz itt: katt ide.

2. Megfelelő edzés

Erőnléttől, edzésmúlttól, túlsúlytól függ, hogy kinek mi az ideális edzésmennyiség és módszer. A fokozatosság mindig fontos szempont!

Akin nagy a túlsúly és sosem edzett, az kezdjen sétákkal, fokozatosan növelve a tempót, kis súlyzós edzés beiktatásával. Kevesebb túlsúllyal, fitt életmóddal célszerű elgondolkodni a súlyzós és aerob jellegű edzésmódszerek kombinálásán.

Sokszor kapok olyan fogyással kapcsolatos kérdést, amiben a kikötés az, hogy "nem szeretnék edzőterembe menni". Oké, nem muszáj, meg lehet oldani súlyzós edzés nélkül, de tény, hogy a célszerű testszobrászatnak a legmegfelelőbb eszköze. Ez olyan, hogy lehet zsírégető nélkül fogyni, de miért ne alkalmazzuk, ha egyszer segít... Mert izmot fejleszteni is lehet más jellegű edzésekkel, de nem úgy, hogy az egyéni adottságokat, arányokat, szimmetriát megfelelően, irányzottan lehessen összeállítani az edzést.

De végülis a lényeg az, hogy ne csak aerob edzésekből álljon az élet, hanem legyen izomfejlesztés, amitől tónusossá, feszessé válik az alak és nem lesz a fogyástól plöttyedt a bőr! Tehát, ha engem kérdezel, biztosan úgy állítom össze az edzéstervet, hogy abban legyen aerob jellegű edzés és súlyzós edzés is!

Edzéstervekhez katt ide.

Kezdőknek pedig írtam egy cikket, amit itt megtalálsz.

L-Carnitine + Chrome - 500 ml3. Megfelelő pihenés

Diéta idején sok szempontból fárasztod a szervezetedet, tehát ilyenkor különösen fontos, hogy minőségben és mennyiségben is megfelelő legyen a pihenés. Ez azt jelenti, hogy oda kell figyelni arra,hogy időben lefeküdj aludni, lehetőleg kerüld az éjszakai kimaradásokat, de a túledzéstől is kíméld magad! Alkalmazz regenerációt gyorsító eszközöket, mint például a masszázs, szauna, gőzfürdő stb.

4. Táplálék-kiegészítők

Az optimális eredmény kiaknázása érdekében érdemes bevetni a táplálék-kiegészítőket. Sose mondom, hogy nélkülük nem lehet eredmény elérni, de gyorsítják, illetve megkönnyítik a folyamatot és a diéta nehézségeinek elviselését. Ha a legjobb kombinációról kérdeznél, akkor biztosan egy multivitamin és egy fehérje készítmény lenne az alap, amit ajánlanék. Például Daily Pack és Iso Whey Zero. A zsírégetők tekintetében pedig biztosan ajánlanék egy l-carnitine készítményt, például L-carnitine+chrome-ot, egy termogenikus zsírégetőt, például Thermo Drine-t, illetve CLA-t.

Hajrá,

Ha kérdésed lenne, itt megtalálsz.

Dóri

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KÉRDEZD DÓRÁT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

FACEBOOK