Szabadtéri edzés GFlex-szel

2014-06-13 15:09:00

Sziasztok,

kisütött a nap, istenien érzem magam, és semmi kedvem négy fal közt edzeni, pláne nem klímában:) Az a szerencsém, hogy meló előtt, reggel 6 körül szoktam edzeni, így a nap még nem éget annyira, viszont gyönyörűen barnít. Jól le lehet izzadni, kiköpöm a tüdőmet és isteni jókat edzek. Sokminden nem is kell hozzá, csak egy GFlex. Esetleg néhány eszköz még, mint egy-két kézisúlyzó, de a saját testsúly is bőven elég!

Szabadtéri edzés GFlex-szel

Így néz ki most egy tipikus edzéshetem:

- hétfő: mell-elülső delta-kar

- kedd: spinning/futás/állóképességi edzés

- szerda: láb

- csütörtök: spinning/futás

- péntek: hátsó delta-hát

- szombat vagy vasárnap: állóképességi, jellemzően futás, mert végre korlátlan idő áll rendelkezésre (már amikor...) és kifuthatok a világból:)

Aki követi a blogomat, az pontosan tudja,hogy a súlyzós edzés már nem az egyetlen szerelmem, bár soha nem válnék meg tőle. Rengeteg funkcionális edzéshez tartozó gyakorlatot alkalmazok, és most főleg ráfeküdtem az állóképesség fejlesztésére, mert most ezt élvezem a leginkább. Egyre több izgalmas és érdekes esemény van, mint amilyen a Brutál Futás is lesz, és eséllyel el is indulok. Sajnos így is nehezen osztom be az időmet és ha minden állóképességi napon futok, akkor nagyon könnyen túledzés lesz a vége, úgyhogy vissza kell fognom magamat... pedig annyi minden érdekel még, Spartan fighter órára is úgy mennék, de GFlex-re sem ártana, és szeretem az aerobik órákat is... most így sikerült beosztani a hetet, ahogy fentebb olvashattátok, de nem lehetetlen, hogy elkalandozgatok még más irányokba is:)

Legutóbbi szabadtéri törzs-hát edzésemen ez volt a menü: (mindenből 4 kör, szuperszettekkel)

VIP-R edzés

- bemelegítés 5 kör futás és gimnasztika a Sunrise teraszán

- VIP-R-rel 8-asok (váll átmozgató) 10-10 jobbra és balra indítva - kisétálás kézzel fekvőtámaszba (előre nyújtot kar a végén, megtartással 2 mp-ig) és vissza (5-6-7-8 ism)

- húzódzkodás gumikötéllel szélesen (10 ism) - evezés GFlex-szel beforgatással (10, 11, 12, 13 ismétlés)

- széles hát lehúzás GFlex-szel (8-9-10-11) - fekvőtámasz evezéssel kombinálva 6 kg-s súlyzóval (5-6-7-8 pár)

- levezetésképpen fekvőtámasz pozícióban ellentétes kar és láb emelés 5 mp-ig tartva mindig 5 pár

- végül hasizom edzés GFlexszel és seprűnyéllel: GFlexszel bicska középen és térd behúzás két oldalra, ebből 5 kör, majd 50 pár törzsforgatás

Próbáljátok ki, nekem isteni izomlázam volt tőle:) Akinek nem tiszta valamelyik gyaki, az jelezzen és készítek róla fotót:)

Dóri

KÉRDEZD DÓRÁT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

FACEBOOK