Te mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?!

2016-07-11 09:38:00

Morning Protein - 30 gNa jó ez így elég elcsépelt… akkor inkább azt kérdezem: Mik azok a kihagyhatatlan kiegészítők amiket el kell vigyek a nyaralásra?

Sikerült beleférni a bikinibe vagy a kockákat előcsalogatnod, jó lenne megtartani őket.

Fehérje pótlás

Jellemzően vízpart mellé vágyunk, és ha szerencsénk van borzasztóan meleg és napos időnk is lesz… Bizony, ilyenkor nehezen megy a fehérje bevitel. Ilyenkor is nagyon praktikus néhány tasak finom, gyümölcsös ízű és könnyen emészthető Iso Whey Zero fehérjét magunkkal vigyünk. De a bulizós esték után a reggeli „regenerációs lábadozáson” is sokat segíthet a Morning Protein, amely mind a koffein és mind a fehérje tartalmánál fogva nagyszerűen kozmetikázhatja a hiányos napi tápanyagbevitelünket.

Folyadék pótlás - hasznos aminosavval

A Glutamin aminosav pótlása is jót tesz, hiszen mind az idegrendszerünk, mind az izomzatunk sokat fel tud használni ebből a nemes tápanyagból, ízesített formában kiváló szomjoltó és sokkal hasznosabb, mint bármelyik long drink, a Glutanator termékünkből elérhető 1 adagos kiszerelés is így ez könnyebben hordozhatóvá válik!

/sites/testbiotechusashop/documents/blog/_extra/259/o_pexels-photo-large_20160711102807.jpg

Bőrvédelem táplálék-kiegészítővel

Ne feledkezzünk el a bőrünk védelméről sem, mindig használjunk magas faktorú napozókrémeket és a belülről való védelmet is felerősíthetjük a C-vitamin és Béta-karotin tartalommal is rendelkező kapszulás Solar termékünk használatával, ráadásul gyorsabban – leégés nélkül – tudunk barnulni!

Reds - 150 gMégse gyarapodjon a zsírpárna

Ha nem tudunk ellenállni fantasztikus fagylaltba oltott költeményeknek és egyéb szürreális kreálmányoknak, akkor egy kis időt nyerhetünk a HCA segítségével, amely képes blokkolni az egyszerű Szénhidrátok zsírrá alakulását végző enzimműködést.

Üdítő vitaminpótlás

A vitaminpótlás is indokolt, de itt is kalkulálva a napi Rutin megváltozásával, azaz nem edzünk (vagy „csak”aktívan pihenünk), de azért izzadunk. A gyümölcs kivonatokra épülő vitamin és ásványi anyag komplex, amely Reds névre hallgat, nagyon jó megoldás - friss gyümölcsökkel felturbózva vitamindús limonádét is készíthetünk!

Fitt pihenést mindenkinek!

Németh Sándor

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

KÉRDEZD SÁNDORT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

Németh Sándor TERMÉK TIPPJEI

HCA - 100 kapszula

HCA - 100 kapszula

4.990 Ft

50 Ft / kapszula
Megveszem

FACEBOOK