Zsírégetőkről egymást közt - 3. rész

2014-05-16 09:31:00

Melyek a lipotróp hatóanyagok?

 

/sites/testbiotechusashop/documents/blog/_extra/76/o_FB_cover_ThermoDrine_20140507143602.jpg

A leggyakoribb összetevőeket itt is röviden bemutatnám:

CLA: a konjugált linolsav (Omega-6) a vércukorszintet és a vér koleszterin szintjét csökkenti, valamint fokozza az anyagcserét. Segít megőrizni az izomtömeget a diéta alatt, és a zsírsejtek méretének csökkenéséhez is hozzájárulhat.

HCA: Hidroxi-citromsav, a Carcinia Cambogia gyümölcs kivonata, amely növeli a szerotonin szintet és így támogatja a zsír felhasználását a Szénhidrátok helyett.

Kitozán: nem emészthető állati eredetű összetettszénhidrát, normalizálja a koleszterin szintet és képes magához kötni a zsírmolekulákat mielőtt azok felszívódnának.

Króm: ez felel a vércukorszint szabályozásáért. A krómnak köszönhetően a szervezet jóval kevesebbet raktároz el a feleslegből. Stabilizálja az energia szintet, támogatja az edzés utáni regenerációt.

Rostok (Inulin): csökkenti az étvágyat, a telítettség érzetet képes elnyújtani.

Zöld kávé: magas antioxidáns alacsony koffein (3%) tartalom jellemzi, növeli a zsírok oxidációját (zsírégetés) és javítja az anyagcserét.

L-karnitin: egyik kategóriába sem fér be igazán, hiszen a mozgás hatására képes javítani a szervezet energia szintjét, amit a zsírtartalékok mobilizálásával ér el.

Folytatjuk...

Németh Sándor

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KÉRDEZD SÁNDORT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

FACEBOOK