Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Szoros együttműködésben a civilekkel Óbudán

Nagy öröm számunkra, hogy szakmai partnerként több alkalommal is képviselhettük előadásinkkal a BioTechUSA-cégcsoportot a “Civil Üzleti Iskola” kezdeményezésben, mely Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata és a Civil Impact Nonprofit Kft. együttes gondozásában jött létre. Az egyedülálló eseménysorozat célja, hogy összehangolja a kerületben működő gazdasági és civil szereplőket, továbbá segítse a közhasznú alapítványok fejlődését és hatékony integrációját a vállalati és önkormányzati képviselőkkel. 

A BioTechUSA-cégcsoport több ponton is kötődik Budapest harmadik kerületéhez, hiszen 2004 óta Óbuda ad otthont központi irodánknak, amelyben már több mint 500 kollégánk dolgozik vállalatunk nemzetközi sikereiért és azért, hogy világszerte milliók élhessenek egészségesebb, teljesebb életet!  

Dr. Pintér Dániel Gergő cégcsoportunk vállalati kommunikációs és CSR vezetője az együttműködés kapcsán hozzáfűzte:

„Nemcsak az életmódváltás szakértőjeként, de a társadalmi felelősségvállalás, vállalati kommunikáció területén is kiemelten fontos küldetés számunkra a tudásátadás fogyasztóink, illetve a szélesebb nyilvánosság felé. Éppen ezért a kerület szociális intézményeinek, kórházainak kommunikációs és terméktámogatása, valamint korszerű eszközökkel való felszerelése mellett igent mondunk a Civil Impact munkatársainak megtisztelő felkérésére, hogy szakértelmünkkel és a társadalmi felelősségvállalás területén szerzett tapasztalatunkkal segítsük a térség civil szférájának fejlesztését.”  

A program első állomásként Ignácz Dániel kollégánk, senior vállalati kommunikációs és CSR menedzserünk látogatott el a Canon magyarországi székházába, ahol többek között az önkormányzat, a Canon és az Alteo GROUP kollégái, valamint 22 helyi civil szervezet társaságában folytattak kerekasztal beszélgetéseket a felek közötti sikeres és hatékony együttműködések menedzsment és kommunikációs feltételeiről. Ezt követően az MVM Csoport székházában Dr. Pintér Dániellel együtt mutatták be a BioTechUSA több mint 25 éves történetének legfontosabb állomásait, valamint kézzelfogható és gyakorlati tanácsokkal látták a jelenlevő civil szervezetek vezetőit olyan neves márkák képviselői jelenlétében, mint az MVM Csoport, a MAVIR, és a GRAPHISOFT PARK. 

Ezúton is köszönjük, hogy részesei lehetünk ennek a hiánypótló kezdeményezésnek!