Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Teltházas Lifestyle Roadshow-val vette be az országot Kiss Virág 

Kiss Virág IFBB világbajnok, 2x Arnold Classic győztes és a 2019-es év Fitnesz Nagykövete a rajongók legnagyobb örömére idén is Lifestyle Roadshow-ra indult. A BioTechUSA márka- és jótékony nagykövete öt állomásos turné keretében Szegedre, Miskolcra, Pécsre, Győrbe és Budapestre vitte el az egészséges életmód örömét. 

A harmadik alkalommal megszervezett Lifestyle Roadshow-n, amelynek helyszíneit ezúttal is a rajongók szavazhatták meg, Virág közel 500 rajongó előtt beszélt az egészséges életmód fontosságáról, valamint a mozgás és a tudatos táplálkozás pozitív élettani szerepéről. Ám az idei program különlegessége mégis az volt, hogy élőben, a közönség előtt készített el egészséges ételeket, ezzel inspirálva mindenkit arra, hogy gyorsan és egyszerűen is készíthetünk a szervezetünknek hasznos és egyúttal nagyon finom fogásokat.  

A helyszínre látogatókat ajándékcsomaggal vártuk, és természetesen nem maradhatott el a már hagyománynak számító termékkóstolás és a közös fotók elkészítése sem. Ráadásként Virág mind a négy állomáson a jelenlévők között kisorsolt két értékes BioTechUSA termékekből álló ajándékcsomagot is.