Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Termékadományokkal kedveskedtünk a szadai nyugdíjas lakóközösségnek

Az egészségügyi intézmények és civil szervezetek támogatása mellett, társadalmi felelősségvállalási programunk megvalósítása során igyekszünk jó szomszédok lenni és támogatni azokat a közösségeket, amelyek otthont adnak központi irodánknak, valamint gyártó és logisztikai központjainknak. Több éves hagyományunkat folytatva tehát idén sem feledkeztünk meg Szada szépkorú lakosságáról és sportolóiról, akiknek 2023-ban közel 8 millió forint értékű termékadományt adtunk át.

Cégcsoportunk a közelgő karácsonyi ünnepekre való tekintettel 650-650 doboz C- és D3- vitamint ajánlott fel Szada Nagyközség Önkormányzata számára. A termékek egy személyre szabott üdvözlőkártya kíséretében az önkormányzat által ajándékozott karácsonyi csomagba kerültek, melyet Pintér Lajos polgármester személyesen juttatott el a helyi nyugdíjas közösség számára. Bízunk abban, hogy a csomagok hozzájárulnak a hetvenedik életévüket betöltött lakosok testi és lelki egészségének minél további megőrzéséhez! 

Az idősek mellett a helyi sportközösségre is gondoltunk: tíz, a régióban működő vállalkozással összefogva a Szadai Sportegyesület által megszervezett Sportbál tombolájának főnyereményét biztosítottuk 25 ezer forintos levásárolható ajándékutalvány formájában.

Nagyon büszkék vagyunk a szadai településsel való sok éves, gyümölcsöző együttműködésünkre és kívánunk minden helyi lakosnak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!