Ugrás a tartalomhoz
Táplálék-kiegészítő tippek

Testsúlykontroll formula csomagok – III. rész

 

A bőr alatti zsírréteg lefaragása nem könnyű feladat, de nem is lehetetlen. Az utolsó simításoknál törekedni kell arra, hogy minél tisztábban étkezzünk. Ez érvényes mind az általunk elfogyasztott élelmiszerekre, mind pedig a táplálékkiegészítőkre. Minél kevesebb színezéket, ízesítőt, adalékanyagot tartalmazó formulákat választunk, annál nagyobb eséllyel lesz sikeres a szálkásítás.

A definiált izomzat elérése érdekében a ’testsúlykontroll formula + multivitamin + fehérjekészítmény’ termékkombinációt tovább tökéletesítettük, és olyan termékeket válogattunk össze, amelyek kiemelkedően magas hatóanyagtartalommal rendelkeznek.

 


 

Ajánlott szálkásító termékcsomag 1-2 kg súlyfelesleg esetén:


94986347621. Desert

Tökéletes választás az utolsó 1-2 kg felesleg lepucolásához! A vízmentes, száraz izomtömeg kialakításához önmagában kevés lenne egy testsúlykontroll formula, viszont a Desert komplex, koffeinre és növényi hatóanyagtartalmának köszönhetően végre előbújnak a várva várt kockák!

Alkalmazás: reggeli és ebéd előtt

 

 

39608625070542. Calcium Zinc Magnesium

Ahhoz, hogy az izmaid ne hagyjanak cserben az utolsó simítások alatt sem, érdemes az ásványi anyag pótlásra is odafigyelni. A vízhajtás elengedhetetlen kiegészítője, a Calcium Zinc Magnesium megfelelő arányban tartalmazza a szervezet optimális elektrolit-egyensúlyához szükséges ásványi anyagokat.

Alkalmazás: étkezések között

 


104642820043. ALC

Az acetil-L-karnitin egy aktív vegyület, amely az L-karnitin ecetsav észtere. Az L-karnitin, a szervezetben is megtalálható aminosav tartalmú vegyület. Mivel a karnitin a zsírsav szállítórendszer alkotója, így a zsírokban lévő energia rajta keresztül használható fel, tehát a zsír energiává történő átalakításához szükséges. A termékben található cink részt vesz a zsírsavak normál anyagcseréjében, továbbá hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához. A cink a szervezet számára rendkívül fontos élettanilag, a makro tápanyagok normál anyagcseréjében játszik szerepet.

Alkalmazás: edzés előtt 2 kapszula

 

 

94986931944. Hydro Whey Zero

A Hydro Whey Zero egy kiemelkedően magas, 92%-os fehérjetartalommal rendelkező hidrolizált tejsavó izolátum, minimális szénhidrát- és zsírtartalommal. A hidrolizálásnak köszönhetően gyakorlatilag aminosavak formájában, rendkívül gyorsan tölti fel az izmainkat.

Vízzel elkeverve laktóz-, glutén- és cukormentes, tökéletes választás edzés utánra!

Alkalmazás: edzés után.

 

1125554913485. HMB

A HMB a szervezet számára egyik legfontosabb aminosav, a L-leucin metabolitja.

Alkalmazás: edzés után fehérjéhez hozzákeverve.

 

 


 

A termékek ajánlott adagolása férfiak és nők számára:

Nőknek: akik 1-2 kg felesleggel rendelkeznek (cél: vízhajtás, szálkásítás):

Desert: 2×1 kapszula reggeli és ebéd előtt

ALC: edzés előtt 2 kapszula

CLA: étkezés után

Hydro Whey Zero: edzés után

 

Férfiaknak, akik 1-2 kg felesleggel rendelkeznek (cél: vízhajtás, szálkásítás):

Desert: 2×1 kapszula reggeli és ebéd előtt

ALC: edzés előtt 2 kapszula

Calcium Zinc Magnesium: étkezések között szedjünk 2 tablettát

BCAA Shot: edzés előtt/bemelegítéshez

HMB + Hydro Whey Zero edzés után

 

Somogyi Sára

Táplálkozástudományi szakember