Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Újra márkanagyköveteinkkel közösen támogattunk

A tavalyi év példátlan sikerén felbuzdulva a BioTechUSA-cégcsoport 2023-ban is életre hívta #Együttadunk kampányát, amely keretében a karácsonyi időszakban ismét márkanagyköveteinket bevonva támogattunk alapítványokat és egészségügyi intézményeket. 

Akciónkhoz az idei évben Lékai-Kiss Ramóna színész-műsorvezető, Ferentzy-Kiss Virág fitnesz világbajnok, Gelencsér Tímea szépségkirálynő, műsorvezető, Kovács-Nyári Diána színésznő és Kiss Jenő 2x Mr. Univerzum testépítő is csatlakozott, akik testvérmárkánk, a Scitec Nutrition Jószívű Testépítők Akcióban csapatával közösen, összesen 3500 db, cégcsoportunk által gyártott C- és D-vitamint adtak át több mint 10 millió forint értékben. 

Támogatott intézmények 

A kezdeményezés keretében ismét szabad kezet kaptak márkanagyköveteink, így mindegyikőjük saját maga választhatta ki, mely intézményeknek szánja az adományt: 

Lékai-Kiss Ramóna, aki új szereplőként csatlakozott kezdeményezünkhöz, az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlotta fel adományát. Az intézmény hazánk egyik legnagyobb karitatív szervezeteként nyújt segítséget a rászorulóknak Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ számos országában. 

Ferentzy-Kiss Virág az Egyszülős Központnak juttatta el a vitaminokat 2023-ban, amely közel 30 éve segíti az egyedülálló szülőket. Hitvallásuk szerint mind egyedülálló szülőként, mind egyszülős családban felnövő gyermekként mindenkinek joga van az egyenlő esélyekhez és lehetőségekhez.  

Gelencsér Tímea ezúttal is a Fővárosi Önkormányzat Mártonhegyi úti Idősek Otthonának ajándékozta a fejajánlott vitaminokat. Az intézmény elsődleges célja, hogy az itt elhelyezett személyek életkörülményeit javítsa, gondozásuk tárgyi és személyi feltételeit jobbá tegye, ezzel is növelve életminőségüket.   

Kovács-Nyári Diána az idei évben a Bethesda Gyermekkórháznak ajánlotta fel az adományt, amely a 18 év alatti gyermekek ellátását végzik hosszú évtizedek óta. Emellett az intézmény részt vesz Budapest gyermekügyeleti rendszerében, országos hatáskörben az égéssérült gyermekeket is kezelik és epilepsziás gyerekek műtét előtti kivizsgálását is ellátják. 

Kiss Jenő a Tündérkör Alapítványnak juttatta el a felajánlást, amely szervezet a szociálisan rászoruló családok életkörülményeinek és életminőségének javítását tűzték ki célul. Ezen túl a veszélyeztetett környezetben élő gyermekek és a fiatalkorú korosztály számára felvilágosító és megelőző tanácsadást szerveznek sport és egyéb szabadidős tevékenységek mellett. 

Köszönjük márkanagyköveteinknek és a kampányban részt vevő kollégáinknak, akik segítségével igazán jó helyre kerülnek termékeink!