Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Űrcuccok futáshoz – Endurance teszt

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1779/o_20150518_20150518103259.jpgAmikor felkérés érkezett, hogy teszteljem a termékeket, amiket kifejezetten állóképességi sportokhoz fejlesztettek ki, megmondom őszintén nem villanyozott fel a dolog túlságosan. Én vagyok az a futó, akinek tökéletesen megfelelt eddig a víz, a banán, a sós mogyi, paradicsom. Hosszabb távokra vittem magammal sima asztali sót. Az „űrcuccok” nem érdekeltek.

Aztán úgy gondoltam, hogy miért ne?

Én leszek a kritikus, teljesen elfogulatlanul, teljesen „űrcucc-szűzen” leszek tesztelő.

A hétvégi hosszú futásomat 40 km-re terveztem, így itt volt az alkalom, hogy felfegyverezzem magam a kapott termékekkel. Mivel egyiket sem ismertem, utána néztem a BioTechUSA oldalán, hogy mi- mire- mikor való. Megterveztem a frissítésem. Bár valószínű nem volt tökéletes a tervezés 🙂

Itókának a víz mellé a narancsízű IsoTonic-ot választottam. Kicsit nekem édes volt, de finom. A víz mellett tökéletesen frissített.

Zseléből a citromos EnergyGel Profession-re esett a választásom. 15. km-nél fogyasztottam el. Könnyű kibontani, akár futás közben is. Félve toltam a számba, de határozottan ízlett.  Nem volt émelyítő. /sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1779/o_20150518_2_20150518103303.pngIttam rá pár korty vizet és vártam, hogy hasson. Hatott 🙂 Azt éreztem, hogy jön az energia, szinte feltölt teljesen, elmúlik a kezdődő fáradtság érzete. Újra lendületesen tudtam futni. A hibát ott követtem el, hogy nem vittem magammal másikat is. 30 km után hiányzott. Onnan vánszorgás volt. Valószínű, ha van nálam utánpótlás, akkor jön az energia is.

Összegezve

Én az örök kritikus, ha akarnék, sem tudnék olyat mondani, ami miatt nem használnám a termékeket.

Edzés után megittam egy ampulla MagnaShot-ot is, és nyújtottam. A combomban ilyenkor szokásos merevség hamar eltűnt, nem volt „robotjárás”.

A következő tesztelésemet tudatosabban fogom megtervezni, kíváncsian várom, hogy milyen hatással lesz rám.