Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Vitaminokkal támogattuk Szada szépkorú lakosságát

Társadalmi felelősségvállalási programunk egyik legfontosabb pillére, hogy jó szomszédként támogatjuk azokat a közösségeket, amelyek otthont adnak irodánknak, üzemeinknek és logisztikai központjainknak. Ennek jegyében több éves hagyományunkat folytatva idén sem feledkeztünk meg Szada szépkorú lakosságáról.

Cégcsoportunk szoros együttműködésben Szada Nagyközség Önkormányzatával ezúttal 625 doboz One-A-Day multivitamint ajánlott fel a szadai nyugdíjas közösségnek egy személyre szabott üdvözlőkártya kíséretében. A 12-féle vitamint és 10-féle ásványi anyagot tartalmazó One-A-Day az önkormányzat által ajándékozott karácsonyi csomagba került, mely komplex összetételének köszönhetően ideális választás a téli időszakban a nyugdíjasok immunvédelmére.

„Szada városának vezetése hosszú ideje kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogassa az idősebb lakosait, ez alól a 2022-es év sem volt kivétel. Bízunk abban, hogy az önkormányzatunkat támogató szervezetek segítségével összeállított csomagok hozzájárulnak a hetvenedik életévüket betöltött lakosok testi és lelki egészségük minél további megőrzéséhez.” – mondta az együttműködés kapcsán Pintér Lajos polgármester.


Büszkék vagyunk a településsel kötött sok éves együttműködésünkre és kívánunk minden szadai lakosnak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! 💙 

Képválogatásunkért kattints galériánkra: Vitaminokkal támogattuk Szada szépkorú lakosságát – BioTechUSA