10. Coca Cola Testébresztő Fitnesz nap

2016-03-01 12:07:00

Végre jön a tavasz és beindul újra a pörgés. Egész napos mozgás, egész napos őrület idén először március 15-én a Coca Cola Testébresztő Fitnesz napon, a SYMA csarnokban!

Edzés, mozgás mindenhol

10. Coca Cola Testébresztő Fitnesznap

A Testébresztő Fitnesz napon minden évben rengeteg különböző sportot, órát próbálhatsz ki, és számos sztár edző óráján vehetsz részt. Vár a jógaterem, a dance terem, a küzdősport terem, vagy a Fitcollege színpad, ahol többek között a BioTechUSA szakértője, Nagy Dóra is tart Stroops köredzést, valamint Blackroll SMR Core edzést. De számos terem és színpad vár, idén többek között Béres Alexandra, Katus Attila, Kiss Gábor, Péntek Enikő, Pulay Szilvi, Sifi és Varró Gyula várnak Rád, hogy velük mozogj.

Vár a BioTechUSA stand

BioTechUSA Stand Coca Cola Testébresztő Fitnesznap

Mindezek mellett a pihenő idődben várnak a standok, köztük a BioTechUSA standja is, ahol rengeteg ajándékkal, nyereménnyel várunk!

Találkozhatsz szponzorált versenyzőinkkel, Szabó Melindával és Schönekker Lászlóval, akik készséggel odaállnak melléd egy fotóra, kérhetsz tőlük aláírást is, vagy segítségükkel végrehajthatod challenge-eink valamelyikét. Idén is, ahogy már megszokhattad, lehetőség van kitöréseket és karhajlítás rúddal gyakorlatot végezni, hogy megnyerhesd az ajándékokat!

A BioTechUSA standon tanácsadóink is rendelkezésre állnak, ha táplálkozással, edzéssel, táplálék-kiegészítéssel kapcsolatos kérdésed lenne. Ráadásul – ahogy már megszokhattad – a készlet erejéig kedvezményesen tudsz vásárolni is termékeinkből a standon!

Ne feledkezz meg az előjelentkezésről!

BioTechUSA edzések a Coca Cola Testébresztő Fitnesznapon

A 10.Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap kínálatában idén is szerepelnek olyan órák, amelyeken eszközigény és a terem befogadóképessége miatt csak előjelentkezés után vehetsz részt. Ezekre az órákra csak az adott órára érvényes karszalaggal rendelkezők léphetnek be a terembe. Az eszközös órákra kizárólag azután tudsz előjelentkezni, miután megvásároltad a 10.Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap belépőjegyét. Az előjelentkezést ezen a linken teheted meg március 7-én reggel 6 órától.

BioTechUSA a 10. Coca Cola Testébresztő Fitnesznapon- helyszínrajz

Várunk szeretettel! Találkozzunk március 15-én a BioTechUSA standon!

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Top 5 lábgyakorlat Kiss Virággal és Szabó Melindával