Ulisses: Változtass ezen a négy dolgon!

2017-01-25 09:36:00

A fejlődés azt jelenti, hogy a szükséges korrekciókat elvégezzük. Például felismerjük, hogy régóta egysíkúan csinálunk valamit, ilyenkor pedig változtatásra van szükség, és komolyabban kell vennünk a dolgokat. Elérkezett az idő, hogy az átlagos edzőtermi arcok között te legyél az, aki után megfordulnak az emberek és akitől tanácsot kérnek.

 

Ha az alábbi négy dolgot másképp csinálod, nagyon hamar szintet fogsz tudni ugrani:


1. Növeld az edzés gyakoriságát
Sokan hetente négyszer edzenek, ami teljesen rendben van, de nem hoz olyan eredményt, mintha heti 5–6 alkalommal járnál le a terembe. Komoly fejlődést lehet elérni, ha a viszonylag gyakori edzésről átállunk egy nagyon intenzív edzéstervre. Ilyenkor egy jó adag adaptív stressznek tesszük ki a szervezetünket, az izmaink másképp fejlődnek, és egész évben meg tudjuk őrizni szálkásságunkat, mindenféle komoly erőfeszítés nélkül. Inkább arra kell majd figyelned, hogy eleget egyél a következő edzés előtt, semmint visszafogni magad a táplálkozással. Térj át a hetente hatszor történő edzésre, és nézd meg, hogy milyen eredményeket érsz el.
2. Eddz másképpen!
Ne csak egyféle edzést végezzél egész héten, mert ezzel gyorsan eléred a fejlődési küszöbödet. 4–6 hetente vezess be valami újat. Mondjuk végezz HIT-gyakorlatokat egy hónapig, majd térj át GVT-re a következő négy hétre. Fontos megérteni, hogy csak akkor tudod növelni az izomtömegedet, ha nem egysíkú az edzésed, máskülönben megrekedsz egy szinten. (Csak úgy megsúgom, hogy nemsokára pont ezzel kapcsolatban teszek közzé egy cikket).


3. Elő a mérleggel!ULISSES SHAPER - 90 kapszula
A részletekben rejlik annak titka, hogy ne csak jól, hanem nagyszerűen nézzünk ki. Ilyen részlet például az ennivaló kimérése nap mint nap. A statisztikai adatok alapján körülbelül 30%-os hibahatárral dolgozol, ha csak becslés alapján méred az ennivalódat. Szóval elő a mérleggel, és ne légy rest: mérd az ételed! Meg fogsz lepődni azon, hogy milyen gyors fejlődésnek indulsz, csak azért, mert a megfelelő mennyiséget viszed be a különböző tápanyagokból.


4. Az alvás fontossága
Sokan oda sem figyelünk arra, hogy mennyit alszunk. Hitetlenkedve néznek az emberek, amikor arról beszélek, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű alvással is komoly fejlődést érhetünk el. A rossz alvás miatt a hormon- és a vízháztartásunk is felborulhat. Ezekre a fenti pontokra érdemes odafigyelni ahhoz, hogy a jóból kiválóvá válhassunk.

 

Ulisses


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KULCSSZAVAK

diéta » zsírégetés » zsírégető » táplálék-kiegészítő » Shaper » szálkásítás » tanács » edzés » Ulisses » BioTechUSA » izom »

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Iso Whey Zero - 500 g

Iso Whey Zero - 500 g

4.790 Ft

3.832 Ft

9.580 Ft / kg
Megveszem
Iso Whey Zero - 25 g

Iso Whey Zero - 25 g

300 Ft

240 Ft

12.000 Ft / kg
Megveszem
Iso Whey Zero - 2270 g

Iso Whey Zero - 2270 g

18.990 Ft

15.192 Ft

8.366 Ft / kg
Megveszem
BCAA ZERO aminosav - 360 g

BCAA ZERO aminosav - 360 g

5.490 Ft

4.392 Ft

15.250 Ft/kg
Megveszem
Iso Whey Zero - 908 g

Iso Whey Zero - 908 g

8.290 Ft

6.632 Ft

9.130 Ft / kg
Megveszem
ULISSES SHAPER - 90 kapszula

ULISSES SHAPER - 90 kapszula

5.990 Ft

4.792 Ft

67 Ft / kapszula
Megveszem