Amit fit csajok sosem mondanak

2012-05-22 07:16:06

1. Ma nincs kedvem edzeni

Az edzés olyan mint a fogmosás. Alap. Minden nap meg kell csinálni. Ha kihagyod, máskor is hajlamos leszel kihagyni és gondolj csak arra, hogy most csak a lustaság beszél belőled. És mi lesz, ha a következő edzésnapon mondjuk fejfájás gátol, vagy megbetegedsz, esetleg túlóráznod kell? Akkor aztán bánhatod, hogy a lustaság erősebb volt…

2. Mit árthat nekem ez a csoki?

Ez általában az elhízottak utolsó szava mielőtt a tervezett diétát mégsem kezdik meg. Mert egy csoki után jön a következő rögtön, amint éhes leszel! Ha diétázni akarsz, azt most kell elkezdeni, nem holnap és nem akkor, amikor tele a hasad!

3. Én nem tudok lefogyni… genetika…

Aki ezt állítja, az még sosem diétázott megfelelően. A fogyás folyamatos, következetes figyelmet igénylő munka, nem történik meg a tudtunkon kívül. Tervezést és szervezést igényel. És rendelt ételekből nem igazán megoldható, ha nem tudod, mennyi kalóriát vittél be. Ez ugyanis a titka mindennek! A kalóriabevitel!

4. Rossz kedvem van… eszek valamit

Fitt csajok inkább azt mondják: rossz kedvem van, futok egyet! A futás ugyanúgy endorfint termel, mintha eszel va

lami édességet. Ha valóban fitt akarsz lenni, akkor inkább a mozgást válaszd! Felüdít, jó kedvre derít, egészséges és pl. futás alatt nagyszerűen tudsz gondolkodni, tervezni, szervezni!

5. Nem csökkent a súlyom…

Na és? Mit számít? az izomtömeg nehezebb, mint a zsír, így ha fogyókúrázol és edzeni kezdesz, gyakran nő a súly. Nem ez számít, hanem a testzsír százalék. Mivel a boltokban kapható készülékek megbízhatatlanok, így a tükörre hagyatkozz!

6. Nekem nincs időm edzésre…

Akkor ne tűzz ki olyan célt, ami edzés nélkül lehetetlen. Például formássá és tónusossá válni. Ha erre nem tudsz időt szánni, akkor felejtsd is el. Vagy alakítsd úgy a napodat, hogy legyen rá időd! Számos példát látni, hogy valaki kisgyerek mellett, vagy akár otthon edz, ha van szabad 10 perce! „Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!”Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK