Arnold Classic beszámoló Szabó Melindától

2014-05-05 10:45:00

Nagyon büszkék vagyunk Szabó Melindára, aki a BioTech USA versenyzőjeként ismét gyönyörűen helytállt a brazíliai Arnold Classic-on! Gratulálunk a helyezéshez, a részvételhez és várjuk az őszt, hogy újra színpadon láthassunk!

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1630/o_7_20140505110009.jpeg

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1630/o_image2_20140505110005.jpegVegyes érzelmek kavarognak bennem,nem is tudom mi... az a bizonyos üresség "érzés" már bizony itt van... ami úgymond "természetes" Nálunk, versenyzőknél! Gondolom a legtöbb sporttársam átéli ezt egy-egy megmérettetés után!!!

Visszatérve a várva várt Brazil Arnold Classic versenyhez!

Mondhatom,hogy életemben nem vártam még így versenyt.Talán maga Rio látványa miatt és mert Édesanyám elkísért és lelkileg is velem volt! Hihetetlen,hogy már a 3.profi szereplésemen vagyok túl, ahol a 8.helyen végeztem!

Nem árulok el azzal nagy titkot, hogy még soha ilyen magabiztossággal nem érkeztem és készültem... Célom az első 6-ba jutás volt, nagy reményeket fűzve a columbusi Arnold 7.helyezésem után...

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1630/o_4_20140505105929.jpegMost ez nem sikerült, de nem adom fel!!! Higgyétek el nekem, egyáltalan nem élem meg kudarcnak, sőt... csak egyre motiváltabbá válok, ami fantasztikus és csak visz magával előre!

Képzeljétek el, a gyakorlatom után egyszercsak elcsitult a tapsvihar és hangosan hallom, hogy "very good job"! Azonnal odakaptam a fejem és egyből megtaláltam a tekintetet, na ki volt az? Szerintetek??? Igen Ő!!!! Arnold Schwarzenegger az első sorból!

Akkor nyugodtam meg, hogy igen, Nekem már ezért megérte itt lennem és megmutatni, hogy ki vagyok én Melinda Zábó from Hungary és mire is vagyok képes!!!

Köszönöm az újabb csodás, életre szóló emléket, élményt Brazília!

És nem utolsó sorban köszönöm Mindenkinek, aki szurkolt, segített, támogatott!

A tavaszi versenyszezonomat ezzel a rioi "kiruccanásommal" zártam. Őszi versenyekkel kapcsolatban egyenlőre még nem tudok nyilatkozni semmi pontosat!

Június elejen Prágába kaptam meghivást az Amatőr Olympia versenyre, mint "sztárvendeg" fellépni! Ez egy hatalmas megtiszteltetés es elismerés számomra, már csak azért is, mert eleg újonc vagyok még a profik között! Nagyon várom már!

 

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1630/o_8_20140505110018.jpeg

 

Szabó MelindaMit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

BioTech USA FIBO 2014 - 1. nap