Bemutatkozik Bán Vivien WBPF Európa Bajnok Fitness Versenyző

2014-06-25 10:13:00

Üdvözlök Mindenkit !

A nevem Bán Vivien, mostantól a BioTechUSA legújabb fitness versenyzője és modellje. Idén lépek a nagykorúak körébe, jelenleg még gimnáziumban tanulok. Tanulmányaimat a sporttal kapcsolatosan fogom folytatni, emellett minél jobb versenyzővé szeretnék válni.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1659/o_ban_vivi_02_20140625110539.jpgÍgy indultam

Hódmezővásárhelyen születtem. A sporttal 13 évesen ismerkedtem meg először. A gyerek-fitness edzések indítottak meg azon az úton, amin most is haladok előre. Már az első évemben indultam versenyeken, amiket sikerült megnyernem. Ezután számos országos-és európa-bajnokságon vettem részt mind csapatban illetve egyéniben is melyeket sikerrel zártunk.

eredményeim

2012-ben a gyerek-fitness fürdőruhás kategória megjelenése miatt ellátogattam egy edzőterembe, ahova heti kétszer jártam a fitness edzéseim mellett. Ekkor indult el bennem a vonzalom az edzőtermes edzések iránt is. Ebben az évben 15 évesen részt vettem két testépítő és fitness versenyen Junior kategóriában. Számomra is meglepetés volt, hogy mind fitness, mind modell kategóriákban fiatal korom ellenére sikeresen helytálltam. Junior Fitness Európa bajnok lettem, illetve világkupa győztes. A junor modell kategóriában az ezüstérmet sikerült megszereznem.

2013-as év egy változás volt, mivel ettől az évtől kezdve már junior versenyzőként annál a szövetségnél kezdtem el versenyezni, melynek a versenyeibe gyerek-fitness versenyzőként az előző évben belekóstoltam. Igazán komolyan a testem formálásával a fitness mellett, nyártól kezdtem foglalkozni. A 2013-as őszi szezon volt ami nagy sikereket hozott számomra. A junior kategória mellett a felnőtt kategóriákban is eredményesen indított el az edzőm. Számos arany illetve ezüstéremmel tértem haza a versenyekről. A szezon záró versenyén, a világbajnokságon, ezüstérmes lettem junior fitness kategóriában.

2014 tavasza szintén sok munkával telt, de megérte. Az őszi szezonhoz hasonló eredményeket szereztem. A tavaszi szezon legnagyobb sikere, hogy kétszeres fitness európa-bajnok lettem. Az eddigi versenyeken mindig én voltam a legfiatalabb versenyző. Ami még számomra rengeteget jelent,hogy tavasszal a világkupán a felnőtt modell kategóriát amiben indultam sikerült megnyernem majd az összetett modell kategóriában ezüstérmet szereztem.

Mi ösztönöz a versenyzésre?

Nagyon fiatalon kezdtem ezt a sportot, sok lemondással jár, de örömmel csinálom, mert tudom, hogy ez másként nem működik. Számomra az egyik legfontosabb dolog, hogy szezonról-szezonra jobb legyek és a kitűzött céljaimat elérjem. Örülök, hogy a BioTechUSA befogadott a csapatába, még most sem hiszem el,hogy egy ilyen közösség tagja lehetek.

Alig várom már hogy következő szezonomban már a BioTechUSA segítségével készüljek a versenyeimre, Köszönöm!:)

Bán Vivien


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Teljes test edzés otthon