BioTechUSA Fitbalance Beach Club – hatalmas buli Siófokon

2012-08-02 13:32:00

A siófoki Nagystrand már délelőtt megtelt a Mr. és Ms. Beach International versenyére érkező nevezőkkel. A kockás hasak és feszes idomok egy négyzetméterre eső aránya minden bizonnyal most volt a legnagyobb a strand eddigi történetében. De nem csak a sportos fiúk és lányok látványa miatt volt érdemes kilátogatni a siófoki Beach Club-ra, hanem a BioTechUSA standon zajló szuper programok miatt is.

Bizony egy percig sem unatkozott a BioTechUSA stand személyzete, mert folyamatosan jöttek a vállalkozó szellemű jelentkezők, akik egy-egy shakerért és termékmintáért megpróbálták a 30 bicepsz hajlítást és a 30 kitörést. A jó kondiban lévő szurkoló barátokból hamar újabb próbálkozók lettek és nagy örömünkre egymás után oldották meg a nem is olyan könnyű feladatot. A 40 fokos napsütés és a puha homok természetesen nehezítő körülménynek számítottak, de emiatt nem hátrált meg senki.

A BioTechUSA standon regisztrálni is lehetett törzsvásárlói kártyára, amiért szintén járt egy-egy kóstoló termékminta.

A BioTechUSA szponzorált versenyzői szinte teljes számban megjelentek a siófoki Beach Club eseményen, így lehetett velük beszélgetni, és szívesen válaszoltak a rengeteg kérdésre is. Molnár Péter és Szabó Melinda a hazai testépítő és fitnesz élet legsikeresebb versenyzői, Bolla Józsi világbajnok testépítő, Horváth Zsuzsi a PinkFit szponzoráltja és Rajnai Réka, a BioTechUSA legújabb versenyzője egész nap készségesen pózoltak a kamerák és fotósok előtt!

A színpadon 15:00-kor megkezdődött a Mr. és Ms. Beach International versenye, ahol a hatalmas számú versenyző miatt selejtezőt és döntőt is rendeztek. A szakmai zsűrinek nem volt könnyű dolga, hiszen formásabbnál formásabb jelöltek versenyeztek a szuper díjakért. A díjak között a BioTechUSA ajándékcsomagok mellett a Polar által felajánlott pulzusmérő

órák és wellness utak is voltak, a győztesek tehát elégedettek lehettek a díjazással.

 

A díjakat Molnár Peti és Szabó Melinda adták át a legtökéletesebb alakú hölgyeknek és uraknak. A hölgyek versenyét Salamon Dia nyerte Kilán Szintia és Bognár Bianka előtt, míg az urak között a legjobb formában Csánics Alexandar-t találta a zsűri, Vajda Péter és Molnár Gábor előtt.

Ha Te is ott voltál a Beach Club-os bulin, akkor jelöld be magad a BioTechUSA HU Facebook oldalra feltöltött képeken!

 


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Arthro Guard Gold