Brutal Stack - termékteszt

2016-03-04 10:34:00

Ha valaki táplálék kiegészítőt vásárol, több szempont alapján hozza meg a döntést, mit fog használni: ismerősök (vastesók) véleménye, a webáruházakban vásárlók tapasztalata, edző ajánlása, szakértők javaslata… Szerencsére az emberek kezdenek felbátorodni, és amikor hozzám (vagy kollégáimhoz) térnek be vásárolni, egyre gyakrabban kíváncsiak a szaktanácsadó véleményére!

Mese percek

Az első pár hónapban kezdő BioTechUSA szaktanácsadóként meglepett, hogy az emberek mintha félnének kérdezni. Felidézek egy emléket ezekből az időkből:

- Szia, miben segíthetek?
- heló… hát, öm… fehérjét szeretnék venni.
- máris mutatom a kínálatot! Méretben, ízben van elképzelés?
- egy havi adagot szeretnék venni, az íz…hmm….
- Parancsolj, a Nitro Pure whey, az ISO Whey zero, vagy a BRUTAL is rendelkezik egyhavi kiszereléssel, ízben is rengeteg variáció van!
- aha, köszi….még kitalálom, szia!

Sosem baj, ha nem vagyunk jártasak a témában, de mindig merjünk kérdezni, elmondani a konkrét célt, és elvárást egy termékkel!

Manapság már így zajlik egy vásárlás:

-Heló! Parancsolj, miben segíthetek?
-szia! szeretnék fehérjét venni!
-máris mutatom a kínálatot! kiszerelésben, ízben van valami elgondolás?
-minden nap innék egy adagot, és csokis ízűt szeretnék, de ha lehet aszpartám menteset!
-nem gond, mert minden fehérjénk aszpartám mentes!
-Szerinted melyik a legjobb? Te melyiket javasolnád?

A legjobb kérdés, amit fel lehet tenni! Hisz ki tudná a legjobban, melyik a legjobb választás Neked, Kedves Vásárlónak, mint a szakképzett eladó? Kérdezzetek! Bátran! Nem harapunk!

A leghasznosabb válaszok megadásáért sokszor én magam is kipróbálom a polcokon található portékát (bevallom az ultra Loss még nem volt terítéken...).

Egyrészt engem is érdekel, mennyire hatásosak a termékek, másrészt szeretném összekötni a kellemeset a hasznossal: későb, a tapasztaltakat megoszthatom azokkal, akik csak most szemeznek valamivel, az üzletből.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1876/o_Brutal_folder_csoportkep__20160223133232.jpg

 

A csomag

Nemrég egy komolyabb összeállítást kezdtem el használni. Külön már minden termék hatását tapasztalhattam, de együtt még soha. Íme, a tél elején használt „Brutal” csomag, és az alkalmazott szedés:

  • Brutal Cre-ATP – edzésnapokon edzés előtt 30 perccel 4 kapszula, pihenőnapokon 2x2 kapszula napközben
  • Brutal Anadrol – edzésnapokon edzés előtt 3 kapszula, pihenőnapokon 3x1 kapszula elosztva
  • Brutal Muscle ON – minden nap reggelire egy adag (30g), 50g zabpehellyel, vízben (!!!) elkeverve
  • Brutal Gainer – edzések után 150g vízben feloldva két részletben, pihenőnapokon 2x50g étkezések közt elfogyasztva
  • Daily Pack – minden nap egy tasak, több részletben elfogyasztva
  • 100% Creatine Monohydrate (300g) – edzések előtt 30 perccel, az Anadrol-Cre-ATP kapszulákat 5g kreatin kíséretében fogyasztottam el, és edzés tán a Gainer is kapott 5g kreatint extra löketként. Pihenőnapokon pedig 2x5g kreatint fogyasztottam, ebéd, és uzsonna mellé.

Hatá-sokk

Kicsit soknak tűnhet ennyi termék, főleg annak tudatában, hogy egyszerre használtam mindet.
Mivel terveim közt szerepel, hogy erősportokban kipróbálom magam, szükségesnek éreztem, hogy most kicsit jobban tele legyen a szekrényem, illetve a szervezetem a megfelelő felkészülés érdekében.
És emlékeztetnék mindenkit: nem, a fenti termékek nem károsak, nem doppingszerek, szóval bármelyiket is látjuk ismerősünk, párunk, gyermekünk szekrényében, biztosak lehetünk benne, hogy nem okoz magában kárt a fogyasztó!

Na de vissza a saját tapasztalataimhoz!

A munkám reggel 9:00-kor kezdődik, és nyitástól minden idegszálammal az üzletbe betérőkre figyelek. Remek indítás egy adag Muscle on turmix! Jól oldódik, tetszik az íze, és a gyomrom is hamar felporszívózta! Néha csaltam, mert beledobtam egy adag kávét is, ha reggel elmaradt! Napközben a Daily Pack elfogyasztása sem okoz gondot, ha szétosztjuk a tasak tartalmát, és nem egyszerre akarjuk lenyelni. Este 8:00 amikor a bolt bezár, ilyenkor kell egy kis motiváció, hogy elmenjek a terembe és szétkapjam a szétkapni valót! Az Anadrol, Cre-ATP, kreatin hármas kombó meg is hozza a kedvet! A felspannolt hangulat tovább fokozódik, amikor érzed, hogy a kreatin bekeményíti minden izmodat. A még jobb eredményért, az Anadrol, és a Cre-ATP is ad egy adag B3 vitamint (niacin), amitől kicsit kipirosodhat a bőr, de ezt megszoktam. Nem kell aggódni, nem allergia, csak a test így reagál! Az edzőteremhez érve érzem, hogy már nagyon bennem van a boogie, úgyhogy gyorsan átöltözöm és elkezdek bemelegíteni!

Nem számít mennyire volt húzós napom. Edzés alatt érezhető, hogy sokkal magasabb sebességfokozaton tudok dolgozni, jobban tudom a célzott izmot munkára bírni. Egy kis zene a fülbe, és kezdődhet a móka!

Nagyobb súly, egy, kettő, három extra ismétlés, plusz gyakorlat, egy bónusz vetkőző sorozat? No problemo! Úgy érzed, nem bírod abbahagyni! A kreatintól pedig olyan vérbő lesz a megdolgozott izom és környéke, hogy azt hiszed, szétrobban! Bátrabban mersz odaállni egy guggoláshoz, fel mersz lapozni még 2 tárcsát a lábtolóra, nincs megállás! Nem érzed szükségesnek, hogy most kell megbeszélni a tegnapi meccset, hogy éppen mit olvastál a Facebook faladon, csak csinálni akarod a dolgod! Persze, ha már nincs mit csinálni, mert a napi edzés adag le lett tudva, akkor irány a turmixért. A Brutal Gainer turmix is teljesíti az első küldetést, az íz-tesztet. Finom! Én nem vagyok finnyás ember, de akinek kényesebb az ízlelőbimbója, az is boldogan emeli a szájához a keverőpalackot, ha tudja hogy Brutalt iszik. Az előírt 150g matéria+5g kreatin talán sok lenne egy húzásra, ezért én tusolás előtt iszom 50g Gainer-t és 5g kreatint, majd a maradék 100g a zuhi után kerül elfogyasztásra. Nagyon eltelít, de gyorsan felszívódik, mert a test edzés után szeret hamar feltöltődni értékes fehérjével, aminosavakkal, és szénhidráttal. Hozzáadott emésztőenzimmel pedig még hamarabb tudja a test megkezdeni a regenerációt. Így kifáradva, feltöltve hamarabb, mélyebben tudok aludni, és készülni arra, hogy másnap szintén ez vár rám.

Pihenő nap

Néha pihenőt is adok magamnak, de olyankor is kell a „törődés”, hisz pont ezek azok a napok, amikor fel tudunk igazán készülni a következő edzésre, ezért használok mindent, minden nap.

A reggeli turmix ilyenkor sem változik, de a tízóraim után 50g Gainer következik, 5g kreatinnal. Édességnek szoktam betudni és tökéletesen helyettesíti azt. Nem kívánom a csokit, vagy a pékség egyik finomságát sem. Ebéd mellé jöhet egy Anadrol és a Cre-ATP. Kicsit felébresztenek és az edzés előtti töltöttséget érzem, de nem annyira intenzíven, így nem támad kedvem átrendezni a boltot. Uzsonna mellé újabb adag Gainer+kreatin kombó jön. A kora esti órákra marad az Anadrol, és Cre-ATP löket, hogy még az utolsó vevők is választ kapjanak minden kérdésükre. Összességében elégedett vagyok ezzel a csomaggal, megérte a precizitás, hogy így szedtem.

Pár eredményt megosztok Veletek, de jelezném, nem felvágás céljából, plusz hozzátenném, hogy a felsoroltak mellet ügyeltem a szilárd formában bevitt táplálék mennyiségére, minőségére, valamint a megfelelő folyadékfogyasztásra!

Gyakorlat

Ismétlés (mindkét esetben)

Csomag előtt

Csomag után

Felhúzás

12

140kg

165kg

Guggolás

105kg

130kg

Fekvenyomás

100kg

120kg

Remélem tapasztalatom megosztása hasznos volt, én csak azt tudom javasolni, hogy néha mindenki tartson egy nagybevásárlást!

Fegyi


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Kiss Jenő gyilkos versenyprogramja - 3. rész