Debreczeni Gábor kedvenc kiegészítői

2012-02-16 07:17:09

Debreczeni Gábort, 2011 Superbody abszolút bajnokát kérdeztük a kedvenc táplálék-kiegészítőiről:

"Az általam kipróbált termékek közül nagyon tetszett hatását tekintve az Anadrol. Nagyon jó tapasztalataim vannak ezzel a termékkel kapcsolatban, jó tesztoszteron fokozónak bizonyult.

Másik kedvencem a Nitro Pure Whey Gold.  Ittam citromos, banános ízben, a következő, amit iszok majd a meggyes-joghurtos ízesítésű. Eddig az általam kóstolt mindkét íz nagyszerű volt, könnyen oldódó turmix, és az összetétele magáért beszél, úgy gondolom.

A termék 79%-os tejsavó fehérje tartalma a mérsékelt szénhidrát és alacsony zsírtartalommal kombinálva céljaim eléréséhez /zsírmentes izomtömeg megszerzése/ tökéletes kiegészítő. Mivel gyorsan felszívódó tejsavó izolátumot és koncentrátumot tartalmaz / hozzáadott glutamin peptidekkel / minden reggel ezzel indítom a napomat, kombinálva zabpehellyel, és a másik kedvelt termékemmel, a Nitro Gain-nel, valamint az edzéseket követően is így, Nitro Gainnel kombinálva iszom. Ezeken kívül napközben az egyenletes aminosav ellátottság érdekében is iszok még két adag Nitro Pure Whey Gold turmixot.

A szénhidrát visszatöltés nyilvánvalóan fontos az edzés után, ezért edzés vége előtt közvetlenül szoktam még inni CarboX-ot."

Debreczeni Gábor


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Debreczeni Gábor készül a 2012-es szezonra - 1. rész