Dóriblog - Váll- és popsigyilkolás

2012-09-24 12:29:00

Ma is parádés volt az edzés Tozóval a Sunrise Fitnessben. Meggyilkoltuk a vállat és a popót. Egyre motiváltabb vagyok. Most, hogy kezd látszani az eredmény és látszik az izmokon, ahogy dolgoznak, így annyira jó csinálni:)


/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1214/o_web3_20120924125700.jpgIgazából már 3 órája, hogy végeztem az edzéssel és még mindig nehezemre esik tartani a karomat, annyira kemény volt a mai válledzés. De pont ezért szeretek edzővel és edzőtársakkal edzeni, mert elvonják a figyelmet. Arról is, hogy fáj és arról is, hogy közben éhes vagyok. Edzés előtt még aggódtam, hogy a reggeli csirke-cukkini nem fogja sokáig bírni, de igazából nem haltam éhen. Nem volt időm foglalkozni vele.

Kétféle köredzést csináltunk. Az egyiket vállra, a másikat popóra. persze ezeken kívül a szokásos has-vádli. Meg is volt a két óra. Pózolgattunk is közben és szuper érzés látni, hogy a vállam és a hátam jobb, mint valaha. A combom is kezd szeparált lenni, ha nagyon akarom és jók a fények is, akkor látom a négyfejű izmait:) A hasam is szerintem jobb lesz, mint valaha, egész jó kis kockakezdemények látszódnak, de azért még ott dolgozunk. A seggem még zsíros, abból van mit faragni. De talán ez is összejön a Fitparádéig. Tozó azt mondta, jó lesz ez és ez meg is nyugtatott:)

A váll köredzés így nézett ki (5 kört kellett csinálni)

 1. rúddal vállból nyomás elöl-hátul állva. Itt igazán nem kell nyújtani a könyököt, csak a fej felett előre-és hátravinni–15 pár
 2. 2 db 6 kg-s kettlebell-lel leengedett karból könyökhajlítással megemel, majd fej fölé tol és összeérint–15 ismétlés
 3. 3 kg-s súlyzóval oldalemelés karfordítással és fej felett zárás–15 ismétlés
 4. 5 kg-s tárcsával előre és magasba emelés félúton megállítva–15 ismétlés
 5. G Flex-szel rotálás 15 ismétlés
 6. Kötél–amíg Moncsi, az edzőtársam végzett a G Flexnél

Hirdetés

Ezután következett a segg köredzés (5 kör szintén)

 1. Lábtolón 80 kg-val kifelé néző lábfejek, teljesen beenged és ¾-ig nyújt–30 ismétlés
 2. Combtávolítón nem tudom mennyivel fordítva feltérdelve tárogatás kicsiket–50 ismétlés
 3. Hipernyújtón speciális popsi gyakorlat, ahol kifelé néznek a lábfejek, comb támaszkodik és úgy hajolok előre és vissza, hogy a fenekem feszül. Ezt sajnos leírni elég komplikált:)

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1214/o_web1_20120924125652.jpgEdzés elején 5 kör 30 ismétléses vádlim volt lábtolón, a végén pedig jött a hasgyakorlatból 5 kör:

 1. Fitball labdán 5 kg-s tárcsával-20 ismétlés
 2. Talajon váltott lábfelhúzás és ráfordulás-20 pár
 3. Lebegőülés–15 ismétlés

Nagyon elfáradtam és jól esett a turmix edzés után. Előtte lecsúszott egy kanál L-glutamin, 3 kapszula BCAA Nano 3d, az edzés felénél pedig egy 2000 mg-os L-carnitine ampulla. Elkezdtem szedni most a Brutal Blade-et is, és nagyon szépen pucol, de persze kell hozzá a diéta is nyilván:)

A kajámban holnaptól 3 szénhidrátmentes nap következik. Ez azt jelenti, hogy csirkemell, glutamin, tojásfehérje rúd, fehérje turmix lesz a menü, illetve minden étkezésnél megy egy kis lenmagolaj is. Utána töltés-remélem:)

Szerdán forgatunk az edzésen, ott lesz Horváth Zsuzsi is!

Dóri


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Dóri hát köredzés 0 szénhidrátos diétában