Energizáló kalauz - Nitrox Therapy 1. rész

2017-11-17 12:39:00

Reggel csipás szemmel már a terem felé tartasz? A munkaidő lejárta után, fáradtan nem érzed magadban a kurázsit, hogy mozogj? Van megoldás, a Nitrox Therapy!


Hirdetés

 

A Nitrox Therapy a BioTechUSA egyik legnépszerűbb terméke, besorolás alapján az edzés előtti formulák közt található meg.

Remek ötletnek tartottam megjelenésekor, hogy tasakba zárva adagonként is elérhető volt, hogy kipróbáljam milyen hatást tapasztalhatok, ha egy nagyobb, akár 680grammos, 40 edzésre elegendő kiszerelést veszek.

22 összetevőjével esélyt sem ad arra, hogy az edzésen lustálkodni legyen kedved, elfogyasztása után 15-25 perccel már érezni fogod magadban a késztetést a mozgásra!

Legyen szó edzőtermi mozgásról, súlyemelésről, crossfit gyakorlatok tömkelegéről, labdajátékokról, küzdősportról, vagy mezei futásról, a Nitrox Therapy bármilyen sporthoz remek választás!

Nem kell kávéval, vagy energiaitallal feltankolnod, elég elkeverni egy jó kanál Nitrox-ot 200ml vízben, és nincs megállás!

Magosi Zsombor Arnold Classic versenyző, súlyokkal a kezében

 

Hogyan használd a Nitrox Therapyt?

Alapesetben a javasolt felhasználás szerint egy mérőkanálnyi port el kell keverni 200ml vízben, 15-20 perccel az edzés megkezdése előtt. De gondoljuk ezt tovább kicsit! Legyen meg a kötelező egy adag edzés előtt, és edzés közben is kortyoljunk el egy fél adagot, így esélyünk sem lesz újra megismerkedni a fáradtság fogalmával hála pluszban bevitt savasodás gátló anyagoknak! Ezt a verziót viszont a nagyobb edzésekhez javasolnám, amikor tudod, hogy nem lesz akkora a volumen, maradj a megszokott adagnál! 
Ahogy az előbb is említettem, ezt a terméket ezért is kedvelem, mert mellette nincs szükség se kávéra, se energiaitalra! Ezt azért is hangsúlyozom, mert én napközben is ezt kortyolom a Vörös Bikák nedűje helyett!

Az ízek megunhatatlanok (de a kedvenc a szőlős marad, amíg világ a világ), árban hasonló összeget kell fizetni egy „pokolian jó” energiaitalért mint egy Nitroxért, de a különbség a hatásuk közt ég és föld.

Ha mégis kissé nehézkes edzés után aludni, akkor két lehetőséget tudok még felvázolni:

Oszd el az alapadagot két részletre, az első részletet edzés előtt egy órával idd meg, majd a másodikat fél órával a kezdés előtt! Választhatsz más, koffeinmentes terméket, ami edzés előtt ad egy kis lökést, vagy (ami szerintem a jobb választás) kapcsolj magasabb fokozatba, és adj bele az edzésedbe még többet!

Mely termékekkel tudod kombinálni és hogyan? Olvasd el a cikk folytatását is »

 

 

Zsolti


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK