Ha úgy érzed, valami bujkál benned…

2014-01-09 13:59:00


Időnként érezzük, hogy valami bujkál bennünk; közismert tünetek: a fejfájás, a rossz közérzet, az egyre csöpögő orr, a kaparó torok.181Ilyenkor az immunrendszerünk harcol a külvilágból érkező támadások ellen. Ennek a háborúnak a kimenetele pedig kétesélyes. Az őszi-téli időszak köztudottan a cseppfertőzések, a megfázások és az influenza időszaka. Hogy összeszedjünk valamit, elég csak a tömegközlekedést igénybe venni.

Nem kell feltétlenül gyógyszereket szedned ahhoz, hogy ezt a háborút te nyerd, fordulj inkább a természethez!

Erősítsd immunrendszeredet egy hatékony multivitaminnal és grapefruit mag kivonattal, hogy hatékonyan védhessen téged az év legbetegesebb szakában.

One-a-day: 100 napra egyetlen doboz vitamin

A multivitaminok lényege és hatékonysága abban rejlik, hogy minden alapvetően fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, amelyek szintje a tél során lecsökken  szervezetben, így fogékonyabban lehetünk a baktériumok és vírusok támadására. A One-A-Day multivitamin napi egyetlen tablettában tartalmazza. 100 tablettás kiszerlésének köszönhetően ráadásul 3 hónapig elég, így mindenképpen megéri az árát!

Grapefruit mag kivonat

353

A BioTechUSA Grapefruit Seed elnevezésű grapefruitmag-kivonata bioflavonoidot, glikozidot, C-vitamint és fehérjéket tartalmaz. A készítményt a gyümölcs magjából és a gyümölcshús egyes részeiből nyerik. A mag hatóanyagai elpusztítják a kórokozók citoplazmájának membránját és szabályosan "kiéheztetik" őket anélkül, hogy az emberi szervezetet károsítanák, ezáltal természetes módon semmisíti meg a betegségeket okozó vírusokat, baktériumokat, gombákat és parazitákat.Kutatásokat végeztek, amelyekben az eredmények igen figyelemre méltóak voltak. Kimutatták, hogy a magból készített kivonat már kis töménységben is ugyanolyan hatásos, mint bármelyik hagyományos antibiotikum. Az immunrendszert mozgósítja és egyaránt hatékony baktériumok, vírusok, gombák és az egysejtű parazitákkal szemben, azzal a lényeges különbséggel, hogy a hasznos bélbaktériumokat nem károsítja.

Folytatódjon egészségesen, fitten az év!

 Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Funkcionális edzés G Flex-szel! - 1. rész