Interjú Kovács Krisztina IFBB bikini modellel

2014-12-10 15:12:00

Kovács Kriszti, a BioTechUSA Team legújabb tagja. A fiatal bikini modell már számos verseny színpadán bizonyította, hogy fizikuma, felkészültsége a legjobbak között van hazánkban. Nőies kisugárzásával és szexi megjelenésével már sokakat levett a lábáról. Ezúttal Kriszti egy kicsit többet elárul magáról.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1711/o_kovacskriszti1_20141210153658.jpgHány évesen kezdtél el foglalkozni a fitnesszel? Sportoltál korábban valamit?

Viszonylag elég korán, 15 évesen mentem le először edzőterembe, ami hamarosan a hobbimmá is vált. Szerelem volt első látásra :) Előtte négy évig balettoztam, valamint a lovaglásban és a teniszben is kipróbáltam magam.

Miért döntöttél úgy, hogy versenyeken is megméretteted magad?
Elég ambíciózus vagyok és fontosnak tartom, hogy célokat tűzzek ki magam elé. Amellett hogy szeretem, amit csinálok, fontos a visszajelzés. Leírhatatlan érzés a színpadon állni és megmutatni, hogy megéri a sok lemondás és kitartó edzés.

Szerinted milyen egy ideális női test?
Ha férfi lennék biztos, hogy a sportosabb, szálkásabb lányokat részesíteném előnyben. Bár ez elég szubjektív dolog. A lényeg, hogy az illető adjon magára és ne csak ruhában nézzen ki jól.

Van példaképed? Olyan, aki inspirál, akinek hatására elkezdted a sportot?
Példaképem nincs, viszont mindig csodálom, hogy egyes versenyzők mit tudnak kihozni a testükből. Például Michelle Lewin, Yarishna Nicole vagy Andreia Brazier képeit órákig el tudom nézegetni.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1711/o_kovacskriszti2_20141210153708.jpgMit javasolsz azoknak, akik változtatni szeretnének az életmódjukon és fittebbek, egészségesebbek szeretnének lenni?
A lényeg, hogy az ember ne kényszerből változtasson, hanem felmérje, hogy ezzel elsősorban magának kedvez. Lehet először nehéz lemondani az esti nassolásról vagy munka után még fáradtan elmenni sportolni, de amint észreveszed magadon a változás első jeleit vagy pozitív visszajelzést kapsz, észre sem veszed és el sem tudod képzelni máshogy az életed!

Elégedett vagy az eddigi eredményeiddel? Van még amiben fejlődni szeretnél?
Mivel magammal szemben maximalizmusra törekszem, így szerintem mindig lesz olyan, amiben fejlődni szeretnék. Persze nem panaszkodom, elégedett vagyok az eredményeimmel, mivel keményen megdolgoztam értük.

Milyen célokat tűztél ki magad elé a 2015-ös évre?
Egyelőre még nem rajzolódott ki pontosan, hogy milyen versenyeken indulok majd, de az biztos, hogy jelenleg gőzerővel készülök a tavaszi szezonra és remélem fogok meglepetéseket okozni :)

 

Készítette: Molnár Péter, BioTechUSA Team

Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Bogár János készül 2014 őszére