Karácsonyi ajándék ötletek tömegnöveléshez

2016-11-26 11:03:00

Amennyiben tudod, hogy az ismerősöd, akinek ajándékot vennél, azért edz keményen, hogy az izomtömegét növelje, akkor a következő termékeknek, vagy csomagnak biztosan nagyon örülne a karácsonyfa alatt. Így a karácsonyi ezem-iszom után rögtön minden feltétel adott egy sikeres tömegnövelő programhoz!

375Hyper Mass 5000: rendkívül komplex tömegnövelő turmix kreatinnal, összetett szénhidrát forrásokkal és fehérjével. Edzés után, de étkezés helyett is kiváló megoldás

Daily Pack: vitaminok és ásványi anyagok nagy dózisban, hogy a szervezet minden funkciója tökéletesen működjön, az energia megfelelően hasznosuljon és ne álljon semmi a fejlődést jelentő regeneráció útjába!

Black Blood: Pörögj fel minden egyes edzésre!

Go energy bar: mindig jól esik egy kis édesség, tömegnöveléskor pedig mindig jól jön a plussz energia

Edzőkesztyű: a nagy súlyok mozgatásához a kesztyű jó segítség. Ha  csúszik a rúd és nem stabil a fogásod, akkor a kesztyű sokat segíthet a problémán.

Felhúzó heveder: a nagy súlyokhoz nem árt, amikor már a szorításod, az alkarod kevés, hogy mindent kihozz magadból

Power öv: az öv, ami nélkül nincs nagy súlyos guggolás és felhúzás. Az öv, ami kell, ha igazán komolyan veszed az edzéseket. A power öv kellően masszív, hogy segítse a legkeményebb edzéseidet is!

Shaker: mi másból tudnánk meginni a turmixot, ha nem egy shakerből, ami praktikus csavaros, jól megfogható és könnyen tisztítható!

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Kiss Jenő gyilkos versenyprogram 1. rész: Lábedzés