Kozák Danuta is tesztelte az Endurance termékeket!

2015-05-21 12:44:00

Kozák Danuta, a BioTecUSA támogatott sportolója, kétszeres olimpiai bajnok kajakozónk is tesztelte az Endurance Line termékeit.

Lassan végzek egy hosszabb felkészülési szakasszal a tavaszi vízi alapozással és belekezdek a versenyzés előtti gyorsító periódusba. ilyenkor rövidülnek az edzések, ellenben az intenzitás nő. Három hét múlva lesz az első válogató a milánói világbajnokságra és rá 10 napra pedig az első Európai Játékon indulok majd Bakuban.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1780/o_kozak_danuta_canoephotography.com_Balint_Vekassy_ICF_20150521131200.jpg

Az Energy Gel Pro-t felkészülés alatt egy-egy hosszabb edzés alkalmával szoktam használni. Edzés közben kiválóan feltölt. Amikor érzem, hogy elkészültem az erőmmel, benyomok egyet és még 20-30 percig bírom az edzést. Könnyen nyitható és akár a hajóban is elfér az egy adagos kiszerelés.

A Recovery Gel-t vízi és a kiegészítő edzések között vagy egy nagyobb lélegzetvételű résztávos edzés után és nyújtás között azonnali táplálékpótlásra szoktam használni. Íz élményben egy hajszállal lemaradva az egyébként kifejezetten finom Energy Gel Pro orange-tól, gondolom az extra adag aminosav tartalom miatt, de mivel tudom, hogy ilyenkor szüksége van a szervezetemnek az utánpótlásra, ezért ugyanolyan jóízűen fogyasztom.

Az Isotonic minden edzésem része, a folyadékpótlás alapvető fontoságú, és a narancs-mangó ízesítés fantasztikus.

Az Energy Shot-ot minden verseny, vagy olyan edzés előtt fogyasztom, ahol fontos a teljesítmény és jól jön az extra energia.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1780/o_kozak_danuta_biotech_20150521131153.jpg

Ezeket a termékeket ajánlani tudom mindenkinek, aki komolyan gondolja a sportot és nem fél teljesíteni!

Kozák Danuta


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Men's physique sorozat 3. rész