Megújul a Szakértő válaszol rovat

2013-12-09 12:03:00

A BioTechUSA "Szakértő válaszol" rovata eddig is nagy népszerűségnek örvendett, így úgy gondoltuk, ideje újítanunk és több szakértő lehetőségét kínálnunk Nektek, hogy valóban az adott terület specialistáitól tudjatok tanácsokat kérni.

A szakértő válaszol

A "Szakértő válaszol" rovatban továbbra is felteheted kérdéseidet edzéssel, táplálkozással, táplálék-kiegészítéssel kapcsolatban, ahogy eddig is sokan tettétek és reméljük, hogy továbbra is hasznos tanácsokkal tudtunk ellátni Benneteket.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1575/o_Szakertoi_FB_cover_20140605152256.jpg

Mostantól egy-egy szakterület specialistái várják a kérdéseiteket, akiktől a megjelölt témakörökben kérhettek tanácsokat! A héten bemutatkozik mind a négy BioTechUSA Szakértő, így könnyen el tudjátok dönteni, kihez érdemes fordulni.

Kérdezd specialistáinkat, akik tapasztalataiknak és tanulmányaiknak köszönhetően a saját témakörükben már elismert szakemberek.Témaköreinket tekintve választhatsz egy dietetikus, egy táplálék-kiegészítő szakértő, egy női- és egy férfi edző közül. Szakértőink a héten egyesével bemutatkoznak!

1. Nagy Dóra, edzés (testépítés, funkcionális edzés), táplálkozás szakértő

2. Schönekker László, edzés (testépítés, funkcionális edzés)

3. Németh Sándor, táplálék-kiegészítő szakértő

4. Silye Gabriella, táplálkozás, sporttáplálkozás szakértő

Szakértői blog

Az új BioTechUSA Szakértői rovatában nemcsak kérdéseket tehetsz fel, de olvashatod szakértőink blogbejegyzéseit és a legérdekesebb kérdésekre adott válaszokat is. A blogbejegyzésekben találhatsz edzéstippeket, edzésmódszereket, motivációs cikkeket, recepeteket és táplálék-kiegészítőkkel kapcsolatos írásokat.

Kérdéseidet várjuk majd a a weboldalunkon, a blogbejegyzéseket pedig keresheted a Szakértő válaszol Facebook oldalon vagy weboldal Your Body rovatában.

Szakértőinkkel személyesen is találkozhatsz december 15-én a Sunrise Crossfight Arenában tartandó nyílt napon, ahol felteheted kérdéseidet!

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Top 8 kardio tipp