Mi kell egy jó edzéshez?

2012-03-23 08:46:07

Leginkább jó erőnlét. De mindezt hogy érheted el? Jön a tavaszi fáradtság, meg aztán a nap végére amúgy is a padlón van az erőszint. Mégis mivel tudod ezt befolyásolni?


/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1148/o_nitrox_20140116161153.jpg

1. Napi étkezés:

Hiába vagy iskolás és ez a legegyszerűbb módja a kajálásnak a fehérlisztes zsemlére kent centi vastag vajra fektetett szalámi, ez nem fogja megoldani az energiaproblémádat, legfeljebb az éhségtől és a fogyástól ment meg! Ha már a szendvics formánál vagy kénytelen maradni, akkor legyen teljes kiőrlésű pékáruba rakott grillezett csirkemell és némi zöldség, például paprika és paradicsom. Ez az összeállítás hosszan jóllakott állapotban tart, nem okoz vércukorszint ingadozást, így nem fárasztja ki a szervezetedet a nehéz kaja emésztése.


/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1148/o_Nitrox_Therapy_680g_20140711125734.jpg2. Vitaminok:

Főleg a tavaszi fáradtság hátterében áll a vitaminhiány. A bevitt tápanyag megfelelő energizáló hatása akkor érvényesül, ha ehhez rendelkezésre állnak a szükséges vitaminok- és ásványi anyagok. Nemcsak C-vitaminra és kálciumra van szükséged a megfelelő erőnléthez, de a B-vitamin komplex is fontos, a magnézium is stbstb.

3. Last minute!

Ha már néhány órával edzés előtt látod, hogy nem ez lesz életed edzése, itt az ideje beszerezni egy nitrogén oxid fokozót! Nagyjából edzés előtt fél-1 órával érdemes egy nitrogén oxid fokozót fogyasztani (pl. Nitrox Therapy-t), hogy az edzésig a vérkeringésedbe jutva nagyszerűen feldobja a hangulatodat! Mire a terembe érsz, már érzed is, ahogy felpörögsz, ahogy egyre jobban tudsz koncentrálni az edzésre és ahogy kizársz minden mást! Elkezdesz gondolkodni a gyakorlatokon, látod magad előtt, ahogy rátolsz még egy sorozatot a legnagyobb súlyra, mert annyira ott vagy agyban és erőben, hogy ezt ma mindenképp meg kell próbálni!

Ha nitroxra nem volt idő, de ott állsz a terem ajtajában hullafáradtan. Legszívesebben megfordulnál és inkább hazamennél, nem is érted, minek vagy ma itt. Még mindig van megoldás! 200 mg koffein és 4 g arginin. Ez akkora energialöket és olyan bedurranás, amiért egész edzésen hálás leszel! De csapj a lovak közé rendesen, mert ha nem edzed ki magadból, egész éjszaka számolgathatod a bárányokat! 4 tabletta AAKG és 3 kapszula Power Force, ettől tuti felcsapódnak a szemhéjak és jöhetnek a tárcsák!

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Vitabolic