Minden, amit az Ulisses Series termékvonalról tudnod kell!

2018-05-08 10:47:00

Ulisses, a mai generáció első számú fitness ikonja, aki milliók számára jelent inspirációt céljaik megvalósításában. Testét a masszív izomtömeg és a hihetetlen harmónia kombinációjának jegyében faragta tökéletesre a testépítéssel eltöltött több, mint 20 év során. Nem véletlen, hogy világsztárok fordulnak hozzá, hogy segítsen nekik a tökéletes forma megvalósításában. Most azonban eljött az idő, hogy Ti is részesüljetek a tudásból!

„Lelkes amatőrként kezdtem, egy vézna kissrác voltam, egy vagyok a hard gainer-ek közül. Mindent tudni akartam a táplálkozásról, az edzésről és a kiegészítőkről. Több, mint 20 éve vagyok a fitnesz világában. Általában, ha ilyen hosszú időt töltesz el tapasztalatszerzéssel, akkor minden részlettel tisztában leszel. A BioTechUSA-val közösen megalkottuk az Ulisses Series termékcsaládot, amely a sok éves tapasztalat és a tökéletességre való folyamatos törekvés jegyében született meg.

Együttműködésünk évek óta tart, de a BioTechUSA termékeket régebb óta ismerem és használom is, amelyek sikere a kivételes minőségben és a gondos odafigyeléssel kiválasztott hatóanyagok kombinációjában rejlik. Így magabiztosan kezdtük el a terméksorozat tervezését, és nagyon jó érzés volt az, hogy nem csak a nevem került rá a csomagolásra.”

Az Ulisses Series termékcsaládot úgy alakítottuk ki, hogy a legnépszerűbb termékkategóriákból tartalmazzon termékeket. Ennek megfelelően egy fehérje-, egy aminosav készítmény, egy edzés előtti kiegészítő és testsúly-kontroll formula került kiválasztásra.

 

Iso Whey Zero:

„A fehérje kategóriában egy különleges tejsavó izolátumot szerettem volna, amely már rendelkezésre állt az Iso Whey Zero képében. Native Whey Isolate alapanyagot tartalmaz, emellett glutén, laktóz és cukormentes, emellett gyorsan és könnyen szívódik fel. Egyedi kiszerelést és exkluzív ízeket választottunk ki.”

Kiemelkedő fehérjetartalma miatt kiváló választás azoknak, akik aktívan sportolnak és mindent megtesznek a feszes test érdekében, ugyanakkor remek alternatíva lehet a fogyókúrázóknak is, étrendjük összeállítása során.

Charger:

“A kitartás és az önmagadba vetett hit a legfontosabb kísérőid lesznek a céljaid eléréséhez vezető úton. A megoldhatatlannak tűnő kihívások és az embert próbáló helyzetek mindennaposak azok számára, akik többre vágynak és hajlandóak tenni is érte! Kellő motivációval és a megfelelő támogatással azonban nem létezik lehetetlen, ezért is volt fontos számunkra egy olyan edzés alatti formula létrehozása, amely biztosan segítségedre lesz. A Charger az extrém edzéseim alatt ellát aminosavakkal és energiát adó szénhidrátokkal, ráadásul mindezt alacsony cukortartalom mellett.”

Kiknek ajánljuk a Charger-t?

-      akiknek az alakformálás a céljuk

-      akik edzéseikhez extra kitartásra vágynak

-      küzdősportolóknak, állóképességi sportolóknak, crossfit edzéshez

-      a por állagú készítményeket kedvelőknek

 

Surge:

Azok számára, akik az extrém célokat és a komoly kihívásokat keresik egy edzés előtti formula kiváló eszköz lehet, hiszen minden edzés egy új lehetőség, hogy kitoljuk a határainkat. Olyan edzés előtti formula megalkotása volt a célunk, amely segít abban, hogy a legnagyobb odaadással és motivációval állhassak neki az edzésnek és a célomhoz vezető úton ne ingathasson meg semmi és senki! A Surge magas hatóanyag-tartalommal rendelkezik, mind a stimulánsok, mind pedig az egyéb összetevők tekintetében.

Kiknek ajánljuk a Surge-t?

-          testépítőknek

-          küzdősportolóknak

-          a por állagú készítményeket kedvelőknek

 

Shaper:

„Napi szinten rengeteg kérdést kapok súlyproblémával küzdő férfiaktól és nőktől egyaránt.  A vágyak középpontjában legtöbbször a fogyás áll. A tökéletes edzésterv és a megfelelő étrend mellett a gondosan kiválasztott táplálék-kiegészítők is hozzájárulnak a sikerhez. Régóta gondolkozom azon, hogy a tanácsaim mellett egy olyan zsírégető termékkel is tudjak segíteni, amit maximálisan a saját elképzeléseim és tapasztalataim alapján fejlesztettek ki.” A Shaper azoknak lehet megfelelő partnere, akik szigorú étrendjük mellé keresnek megbízható testsúly-kontrol formulát. Ez egy stimulánsmentes készítmény, melyet akár a nagy súlyfelesleggel küzdők is biztonságosan szedhetnek, hosszú távon.

Kiknek ajánljuk a Shaper-t?

-          fogyni vágyóknak, akár nagyobb súlyfelesleg esetén is

-          akik olyan terméket keresnek, amit hosszú távon biztonsággal fogyaszthatnak

-          hölgyeknek és uraknak egyaránt

-          tejcukor-érzékenyeknek

-          koffeinérzékenyeknek

 

Lépj a következő szintre az Ulisses Series termékcsalád tagjainak segítségével!


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK