Nitro Gold PRO Enzy Fusion - Egy újabb fehérje, miért?

2012-02-07 14:56:15


A tudomány fejlődése, az újabb és újabb felfedezések mindig arra ösztönöznek bennünket itt a BioTechUSA-nál, hogy a lehető legtökéletesebb terméket hozzuk létre Neked.

Hozzáadott kreatin

A szimpla fehérjék ma már kevesek igényét elégítik ki, így egy olyan termék kifejlesztését céloztuk meg, amely minden sportoló /sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1115/o_NitroGoldPro_EF_2200g_20140117125507.pngszámára hasznos tápanyagokat tartalmaznak. Így az egyik legsikeresebb kreatin termékünk, a Creatine pH-X 1000 mg-ját tettük adagonként a PRO Enzy Fusion-be. A Creatine ph-X már önállóan is bizonyított, így a fehérje beépülésének hatékonyságát is nagyszerűen felturbózza.

Hozzáadott aminosavak

Hozzáadott BCAA-t és glutamint tartalmaz, amelyek az izomépítés legfontosabb aminosavai.

A glutamin ráadásul az izom glikogénraktárainak visszatöltésében is szerepet játszik, valamint gátolja a katabolikus, vagyis izombontó folyamatok beindulását, amelyek az edzés okozta stressz hatására rögtön megkezdődnek.

A BCAA három aminosava, a leucin, izoleucin és valin pedig az izomzat 35%-át teszi ki. Különösen jelentős, hogy nem a májban, hanem magukban az izmokban bomlanak le, így segítve a sokkal hatékonyabb izomépülést.

Hozzáadott emésztőenzimek

A Nitro Gold PRO Enzy Fusion legnagyobb újdonságát a benne található emésztőenzimek jelentik.

Hogy miért is fontos ez?

Az emésztőenzimek segítségével sokkal nagyobb hatékonyságú a fehérjék emésztése és feldolgozása. Jobb a hasznosulás, vagyis az izomba beépülés aránya is. Sokan alapvetően rosszul emésztik a tejszármazékokat, így a tejsavó fehérjéket is. Számukra különösen nagy előnnyel bírnak az emésztőenzimek, de a jó emésztéssel rendelkezők is élvezhetik ezeket az előnyöket.

Ráadásul a bromelain emésztőenzim, ami a Nitro Gold PRO EnzyFusion-ben is található, nagyon fontos gyulladáscsökkentő hatással is bír. Ez pedig gyorsítja a regenerációt és az edzés okozta mikrosérülések gyógyulását. Így hamarabb tudod nagy intenzitású edzéssel megdolgoztatni ugyanazt az izomcsoportot, vagyis felgyorsul a fejlődésed is!

A prebiotikumok az egészséges bélflóra kialakításában segítenek, valamint számos, a fejlődés szempontjából fontos ásványi anyag felszívódását segítik.

A Nitro Gold PRO Enzy Fusion fehérje tartalmának legjobb felszívódását 8 féle fehérje biztosítja. Tartalmaz:

-          mikroszűrt tejsavó fehérje izolátumot

-          tejsavó fehérje koncentrátumot

-          enzimkezelt tejsavó fehérje hidrolizátumot

-          tejfehérje izolátumot

-          micelláris kazeint

-          tejsavó peptideket

-          kalcium kazeinátot

-          tejfehérjét

Beszéljünk a fenséges ízekről:

Mivel egy rendkívül jó minőségű fehérjéről van szó, így szeretnénk számos ízben elérhetővé tenni, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt!

Jelenleg 8 fajta ízben kapható a termék: csokoládé, csokoládé-marcipán, eper-csokoládé, csokoládé-kókusz, csokoládé-narancs,csokoládé-karamell illetve vanília-kókusz és eper-banán.

Hamarosan új ízzel bővül a kínálat, az egzotikus ízek kedvelőinek örömére jön a pina colada ízesítésű Nitro Gold PRO Enzy Fusion!

A BioTechUSA Team tagjai is előszeretettel fogyasztják a Nitro Gold PRO EnzyFusiont.

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Nitro Gold PRO