Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Pohárdesszert Zero Bar-ral

Hozzávalók:

  • 1 Zero bar
  • 100g kész cukormentes puding
  • 50g gyümölcs


9498755978Ízvariáció ötletek:

  • duplacsokis zero bar, puncs puding, meggy
  • csoki-karamell zero bar, vanília puding, körte
  • citrom-bazsalikom zero bar, vanília puding, eper
  • cappucino zero bar, csoki puding, meggy
  • tejszínes kajszibarack zero bar, vanília vagy tejszínes puding, barack
  • csoki szilva zero bar, csokipuding, szilva, + fahéj

 

Elkészítés:

Reszeld le a szeletet. A nagyobb felét a pohár (kehely) aljára szórd, erre jöhet az apróra vágott gyümölcs. Ráöntjük a kész pudingot és a tetejére szórjuk a maradék reszeléket.


 

Tipp:

Használható a desszerthez fél szelet is az aljára és a tetejére pirított magokat is szórhatunk, pl dió, mandula, kesudió, makadámdió, vagy 85-90%os étcsoki reszeléket ízlés szerint.


Jó étvágyat!

Silye Gabriella