Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Sárgarépás tofu puffancs

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1416/o_sargarepatofupuffancs_20130605110754.jpgHozzávalók:

  • 1 közepes sárgarépa
  • 1 csokor újhagyma
  • 1 duci gerezd fokhagyma
  • 3 cm gyömbér
  • 35 dkg kemény tofu
  • 2 felvert tojás
  • Kb 2 ek szezám és 2 ek földimogyoró vagy repce olaj

Elkészítés:
A tofut lecsöpögtetjük, majd egy nagy tálba szétmorzsoljuk. A sárgarépát és a gyömbért megpucoljuk, lereszeljük, az újhagymát és a fokhagymát felaprítjuk, majd a kissé felvert tojással együtt a tofuhoz adjuk. Ezután lepényformákat csinálunk a kezünkkel és serpenyőben az olajkeveréken megsütjük.

Jó étvágyat!

Kiss Orsolya (Testcsere Program)