Shaper, Neked!

2017-02-09 16:40:00

Nem kell, hogy hatalmas izomtömegre vágyj ahhoz, hogy a tökéletes választás számodra is a Shaper legyen! Elég, ha a tónusos, nőies test számodra a cél. Egy szakértő edző pontosan tudja, hogy milyen táplálék-kiegészítőre van szüksége egy nőnek és egy férfinek egyaránt, ha szálkás, tónusos testet szeretne. Ulisses és a BioTechUSA közös fejlesztésében mindkét nem képviselői megtalálják azt, amit keresnek. Összeraktuk a legújabb, leghatékonyabbnak tartott stimulánsmentes zsírégetést és fogyást segítő hatóanyagokat!

 

Nincs felesleges pörgés, a szíved nem fog kiugrani a helyéről a rengeteg koffein miatt, ihatod továbbra is a kedvenc kávédat, természetesen cukor- és tejszínmentesen. Mi az, amit viszont találsz a Shaperben?

9999878794
Például a jól ismert és sokak által kedveld L-karnitint, amely a mozgás által felszabadult zsírsavak energiaként történő felhasználását segíti. Így hatékonyabban fogod a testzsírt felhasználni.


Küzdd le a diéta során gyakran jelentkező lehangoltságot, stresszt, állítsd helyre az anyagcserédet L-tirozinnal, ami szintén megtalálható a Shaper-ben.


A Garcinia Cambogia-ról hallottál már? Ha nem, akkor esetleg a HCA-ról? Amikor fogyni szeretnénk, úgy kell összeállítani az étrendet, hogy a szervezetünk ne raktározzon, hanem lehetőleg több energiát használjon el, mint amennyit beviszünk. Vizsgálatok eredményei szerint a HCA megakadályozza azt, hogy a nem felhasznált energia zsírrá alakuljon, így akadályozza az újabb zsírpárnák kialakulását.Már az Enciklopédiánkban is olvashattál a CLA-ról. Kutatók szerint a CLA fogyasztó hatása a zsír-anyagcsere szabályozási képességében rejlik: vagyis a CLA képes csökkenteni a zsír felvételét, s gyorsítani a zsír égetését.


A CLA tehát beindítja a szervezet zsírégetését, szabályozza a zsír és fehérje anyagcserét, és segít a testzsír csökkentésében, illetve az izmok szálkásításában. A CLA nem csökkenti a nagyobb zsírsejteket, hanem inkább azt éri el, hogy egy kisebb zsírsejt ne nőjön nagyobbra. Valószínűleg úgy, hogy blokkolja azokat az enzimeket, melyek megduzzasztják a zsírsejteket.


Egy táplálkozástudományi folyóiratban megjelent tanulmány szerint a CLA három hónap alatt 20%-kal csökkentette a testzsír-százalékot azon résztvevőknél, akik semmilyen más formában nem változtattak életmódjukon és étrendjükön. Ugyanakkor sport mellett pedig a CLA kapszula alkalmazásáról szóló kutatási eredmények jelentős testzsírcsökkenésről és  „izomnövekedésről“ számolnak be.


A kutatások alapján azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a szervezetünk képes a CLA által lebontott zsírsejtekből keletkező szabad zsírsavakat energiaforrásként felhasználni. Vagyis, ha a vérben több szabad zsírsav található, és az illető testmozgást végez, képes lesz a testmozgás alatt jóval több zsírt égetni, mint CLA kapszula nélkül.

 

Mi minden még?


A termékben található B6- és B12-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, illetve részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban is. A termék cinktartalma részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában, a normál szénhidrát-anyagcserében és a zsírsavak normál anyagcseréjében. A benne lévő krómtartalom hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A termékben megtalálható vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, jódtartalma pedig hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.


Kell ennél több meggyőző erő? Inkább próbáld ki és bizonyosodj meg magad arról, hogy a termékkel elérheted álmaid formáját!


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK